A Pick Pack Pontokról | Fakir Porszívó márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

A Pick Pack Pontokról

PickPackPont

Az ország 170 városában megtalálható 540 Pick Pack Pont bármelyikében személyesen is átveheted a megrendelt csomagot.

1. Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlapüzletek, OMV, Avanti és Avia benzinkutak, Playmax, Playersroom és Sportfactory boltok, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek pedig bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, Avia és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pontba történő megérkezésekor SMS-ben vagy e-mailen értesítük, melyet követően csomagod azonnal, 5 munkanapos határidővel átveheted a választott Pick Pack Pont üzlet nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart, de a kiválasztott bolt pontos nyitva tartásáról a rendelést visszaigazoló levélben is tájékoztatunk majd. 

2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek?

  • Ha nem tudod vagy csak nem akarod a futárt otthonodba, vagy munkahelyeden fogadni
  • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találod
  • Ha szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni

3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

A díjszabás megtekintéséhez kattints ide.

4. Mennyi idő alatt ér a csomagom a Pick Pack Pontra?

A csomagot készleten levő termékek esetén a rendelést követő munkanapon, külső raktáras termékeknél a raktárból a központunkba való beérkezést követő munkanapon adjuk át a Pick Pack Pontnak. Innentől a csomagod várhatóan 2-3 nap múlva érkezik meg az általad megjelölt átvételi pontba.
 

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor, amennyiben csomagod átvehető, küldünk egy e-mailt vagy SMS-t, ezért kérjük, mobil számot adj meg a megrendelésénél.

5. Milyen módon fizethetem ki az árut, ha Pick Pack Pontban veszem át?

Előre történő átutalással, vagy a helyszínen készpénzben, illetve a legtöbb Pick Pack Pontban bankkártyával is kifizethető a megrendelt áru. Hogy általad választott Pick Pack Pontban van-e bankkártya-elfogadás, arról a jelen oldal alján található boltlista segítségével kaphatsz információt, illetve a rendelés folyamán, amikor kiválasztod a Pick Pack Pontot; akkor információt ad a rendszer is, így biztosan találsz olyan Pick Pack Pontot, ahol tudod használni bankkártyádat.

A részletes boltlistát nyitva tartással és kártyaelfogadási lehetőség feltüntetésével az oldal aljára görgetve találod. 

6. Mire lesz szükségem a csomag átvételekor?

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint ha a csomagot nem a címzett személyesen veszi át, akkor közölni kell az átvétel jogcímét is. Továbbá abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérni fognak az átvételi ponton.

7. Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

 A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 150.000 HUF-ot. 

8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén mindig a webáruházban kell megrendelni a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz a csomagod azonosítója is.

A Pick Pack Pont átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Előbb kiválasztoda a "Pick Pack Pont" szállítási módot, majd a következő lépésben választhatsz a Pick Pack Pontok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

9. Tekintsd meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!

10. Pick Pack Pont boltlista