Szállítási díjak és területek | SEBO márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Szállítási díjak és területek

A budapesti bemutatótermünkben történő díjmentes személyes átvételről bővebben ide kattintva olvashatsz.


Hungary A megrendelt termékek házhoz szállítását országosan a DPD Hungária Kft. végzi, illetve a Pick Pack Pont bolthálózat bármely boltjában is átveheted csomagjaid.

 

Europa Emellett vállaljuk a csomagküldést egyes európai országokba is. Külföldre történő rendelés esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben kíváncsi vagy, hogy a megvásárolni kívánt terméket mennyi idő alatt, milyen feltételekkel tudjuk küldeni külföldi címedre. A külföldi megrendelések kiszállítását részben a nemzetközi DPD hálózat, részben egyéb futárcégek segítségével bonyolítjuk.

 

Hazai szállítási díjak

Házhoz szállítás futárszolgálattal PickPackPont Átvétel Pick Pack Pontban
Bruttó 1490 FtBruttó 1190 Ft

Áraink csomagonként értendőek, egy csomagban több termék is lehet.
Pick Pack Ponton maximum 20 kg tömegű,  maximum 60 cm x 60 cm x 60 cm méretű és maximum 150.000 Ft értékű csomag vehető át.
A futárszolgálat maximum 50 kg tömegű és maximum 500.000 Ft értékű csomagot szállít ki.

Szállítási díj külföldi szállítási cím esetén

Amennyiben külföldi címet adsz meg megrendelésed során, abban az esetben a rendszer nem számolja ki automatikusan a szállítási díjat, kollégánk fel fog keresni a pontos szállítási díjjal kapcsolatban a megrendelésed leadását követően.

Szállítási idő

A szállítási idő attól függ, hogy az adott termék hazai raktárunkban van-e. A készletkezelésünkről bővebben itt olvashatsz.

Az áru átvétele

Kérjük, a csomagátvételnél a csomag sértetlenségét szíveskedj ellenőrizni! Ha sérülést látsz, vetess fel jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről csak jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni.

Amennyiben a csomagot Pick Pack Ponton veszed át, ne felejtsd otthon személyazonosságodat igazoló okmányodat (útlevél, jogosítvány vagy személyi igazolvány), mert a csomag átadása során ezt kérni fogják. Amennyiben nem személyesen veszed át a csomagot, abban az esetben két tanú által hitelesített meghatalmazást vigyen magával az, aki a csomagot átveszi helyetted.