2 év | Fakir Porszívó márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

2 év

A Fakir alábbi készülékeire 2 év garanciát nyújtunk a termék ingyenes regisztrációjával.

Bővebben a termékregisztrációról

Popup: 
A Fakir készülékeire 2 év garanciát nyújtunk a termék ingyenes regisztrációjával.

FAKIR Starky HSA 222 2-in-1 Cyclone Full Power Li-ion akkumulátoros kézi és álló porszívó motoros hengerkefével

Fakir STARKY HSA 222 Cyclone Full Power akkumulátoros kézi és álló porszívó motoros hengerkefével - Kettő az egyben

Erős Li-ion akkumulátoros porszívó, amit kézi és álló porszívóként is használhatsz, sőt, a nagy fordulatszámú motoros hengerkefe fej tovább fokozza a készülék hatékonyságát. A kézi és az álló üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal meg tudod valósítani az akkus kézi porszívó kiemelésével. A Fakir STARKY HSA 222 álló porszívó modern, csúcskategóriás Li-ion (lítium-ion) cserélhető akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátor, valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az akkus porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, vagy ilyen a kézi porszívó üzemideje. A STARKY HSA 222 kézi és álló porszívó akár 35 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az élettartama).

Fakir Starky HSA 222 életkép

Nagy teljesítményű motorral felszerelt erős és ergonomikus akkumulátoros kézi és álló porszívó, melynek elektromos hengerkefe feje keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, akkumulátoros kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.

A STARKY HSA 222 akkumulátoros porszívó gyors tisztításra képes a zavaró kábelek nélkül. Morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható. 

Cyclone Full Power technológiája garantálja az állandó legmagasabb szívóteljesítményt, még portartály telítődése esetén is. 

Multifunkciós felhasználási lehetőségek az akkus működésnek köszönhetően

Fakir kettő az egyben akkumulátoros és álló porszívó A HSA 222 akkus porszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezet morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk gyors és könnyű megoldásához, vagy autó takarításhoz. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a kézi porszívó vagy más néven autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni. 

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HSA 222 akkumulátoros álló porszívó. 


Cyclone Full Power technológia

Fakir cyclone power ikon

A Cyclone Full Power technológia kitűnő szívóerőt biztosít a teljesítmény csökkenése nélkül, még abban az esetben is, ha a portartály kezd megtelni. A centrifugális erőnek köszönhetően a por és minden más szennyeződés elkülönül a légáramlástól és a összegyűlik a porszívóban. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan “kiszökni”. A szívóerő mindeközben stabilan erős marad.

HEPA - H13 szűrő - 99,95%-os szűrési hatékonysággal, allergiások számára is 

Fakir HEPA 13 szűrő logó

A Fakir HSA 222 porszívó különösen ajánlott allergiában vagy asztmában szenvedő személyek számára, valamint olyan helyekre, ahol kiemelten fontos a porszívó által kifújt levegő minél magasabb fokú tisztasága, hiszen a levegő szűrését ebben a porszívóban HEPA H13 - 99,95%-os szűrési hatékonysággal rendelkező filterrendszer végzi.

Hosszú működési idő - Li-ion akkumulátor

35 perc működési idő ikon Fakir Li-Ion ikon 22,2 volt akkumulátor ikon

A Fakir STARKY HSA 222 2-in-1 akkus álló és kézi porszívó egy töltéssel, a hosszú élettartamú Li-ion 22,2 voltos akkumulátornak köszönhetően, rendkívül hosszú ideig, akár 35 percig is folyamatosan üzemelhet!

Kicsi, de erős!

A Fakir STARKY HSA 222 2-in-1 akkumulátoros és álló porszívó rendkívül könnyű, mindössze 1,9 kg. Emellett hihetetlenül csendes is, és kitűnő a szívóereje mind morzsaporszívó, mind álló porszívó üzemmódban. Különálló töltőállomása egyben tartozéktárolóként is funkcionál, elősegítve ezzel, hogy a kisebb tartozékok se kavarodhassanak el.
Higiénikus és praktikus: A hengerkefe tisztításhoz eltávolítható, a 0,3 L száraz szennyeződésekhez alkalmas portartály könnyen kiüríthető, ezen felül a hatékony légszűrő biztosítja az optimális higiéniát. A szabványos elektromos kefe megbízhatóan eltávolítja az állati szőrt a kárpitból és más felületekről.

Elektromos hengerkefével felszerelt álló porszívó a szőnyegek mélytisztításáért

Az elektromos, hengerkefe-rendszerű szívófej funkciója a még hatékonyabb felülettisztítás. A motoros meghajtású forgó kefével a textil anyagok, szőnyegek mélyén ülő szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak. Az álló porszívó motoros hengerkefe fejéből könnyedén el lehet távolítani a kefét, így amennyiben feltekerednének rá a hajszálak, a kefe kivételével azt könnyedén tisztíthatod.

Két erősségi beállítás álló porszívó és kézi porszívó funkcióban is

Az akkumulátoros porszívó használata során két erősségi fokozat közül választhatsz. Ha nincs szükséged alapos tisztításra, pl. amikor csak némi morzsát szeretnél felposzívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod a kevésbé erős fokozatot, amikor viszont pl. ragaszkodó állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra. Az állatszőr-eltávolítást tovább erősíti az elektromos hengerkefe fej, mely az akkumulátoros porszívó alap tartozéka.

Porzsák nélküli kialakítás és számtalan kényelmi funkció

Fakir porzsák nélküli porszívó Az akkus porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó nyelén elhelyezett kényelmes, ergonomikus fogantyú, mely lehetővé teszi a könnyű manőverezést. A padlófelület biztonságáért a gumi kerekek felelnek, melyek nem karcolják a padlót, hanem gyengéden gurulnak rajta. Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a mosható szűrő, a HEPA szűrő, a lecsatlakoztatható motoros hengerkefe fej és rendkívül egyszerűen cserélhető, 0,3 liter kapacitású portartály. A porszívó töltöttségi állapotát egy LED lámpa jelzi, így könnyedén nyomon követheted, hogy mikor jön el a töltés ideje.


Három praktikus szívófej

 • Beépített motoros hengerkefe szívófej álló porszívó üzemmódban
 • A morzsaporszívóra csatlakoztatható bútorkefe tartozék
 • Résszívófej a kézi porszívóra: precíz tisztítás a sarkoknál is

Fakir elektromos szívófej Fakir 2 in 1 kettő az egyben résszívófej és porkefe ikon

A csomagban találod

A csomagban tehát az alábbi tartozékokat találod:

 • Álló porszívó és a hozzá tartozó porszívónyél
 • Akkumulátoros porszívó
 • Elektromos hengerkefe fej
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • Bútorkefe
 • Kárpittisztító fej
 • Mosható szűrő
 • HEPA szűrő

Így is ismerheted:
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 two in one feltölthető akkus porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 akkus álló porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 akkus morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 akkus porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 akkumulátoros porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 vezeték nélküli porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HSA 222 2-IN-1 porzsák nélküli porszívó

Cím

FAKIR Starky HSA 222 2-in-1 Cyclone Full Power Li-ion akkumulátoros kézi és álló porszívó motoros hengerkefével

49 990 Ft

Díjak

FAKIR Ranger Electronic porzsák nélküli porszívó

Az egyik leghatékonyabb porzsák nélküli porszívó, AAAA eneriabesorolással, nagy teljesítményű 890 wattos motorral és Cyclone Power technológiával a legjobb tisztítási eredményt biztosítja, HEPA szűrőjével pedig allergiamentes és higiénikus levegőt juttat vissza otthonodba. 

Jellemzői:

 • Nagy teljesítményű motor: A rendkívül erős, 890 wattos motor és a Cyclone technológia kombinációja magasfokú tisztítást tesz lehetővé és biztosítja a maximális szívóerőt.
 • Könnyen kezelhető: A gumírozott, gördülékeny kerekek védik a padlót és segítik a könnyű irányíthatóságot.
 • Kedvező árú és környezetkímélő: A porzsák rendszeres cseréje nélkül a porszívó költséghatékony, hiszen nem jár többletköltséggel, valamint környezetet is kíméled azzal, hogy a porzsákot nem kell kidobnod.
 • A portartály ürítése rendkívül könnyű és magától érthetődő.
 • Könnyen hordozható a porszívó két különböző részén elhelyezkedő hordozó fogantyúval. 

HEPA - H13 szűrő - allergiások számára

Fakir HEPA 13 szűrő logó

A Fakir Ranger Elecetronic rúzsvörös vagy homok színű porszívó különösen ajánlott allergiában vagy asztmában szenvedő személyek számára, valamint olyan helyekre, ahol kiemelten fontos a porszívó által kifújt levegő minél magasabb fokú tisztasága, hiszen a levegő szűrését ebben a porszívóban  HEPA H13 - 99,95%-os szűrési hatékonysággal rendelkező filterrendszer végzi.

AAAA avagy 4AAAA energiabesorolású porszívó

A Fakir Ranger Electronic porszívó energiahatékonyságban, szőnyegtisztítási hatékonyságban, keménypadló tisztítási hatékonyságban, illetve a porkibocsátás milyenségében is az A-D-ig terjedő skálán (az ABC-ben hátrafelé haladva egyre rosszabb az osztályzat), A osztályzatot kapott.

Fakir Cyclone technológia (centrifugális rendszer)

Dakir Cyclon (ciklon) technológia logó  

Az egy irányba forgó nagysebességű levegőben keletkező centrifugális erőnek köszönhetően a por és a szennyeződés elválik a légáramlástól és a portartályban gyűlik össze. A porzsák nélküli Fakir porszívók ezen rendszere lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan kiszökni.

Nagy tisztítási hatósugár

Fakir 8 méteres hatósugár ikon Rendkívül nagy területet tudsz bejárni  porszívóval, hiszen a 8 méteres tisztítási hatósugár rendkívül kényelmes segítséget nyújt abban, hogy akár nagyobb lakás esetén is ki tudj porszívózni úgy, hogy közben ne kelljen folyamatosan kihúznod, majd újra visszadugnod a kábelt a csatlakozó aljzatba.


Könnyedén állítható fém teleszkópos cső

A 94 cm magas, fém teleszkópos szívócsővel a saját magasságodhoz igazíthatod a rúdposzívót. A teleszkópos cső könnyű állításával megnövelhető a magasság, így megvalósítható a lehető legergonomikusabb használat. 

Tartozékok:

 1. Két üzemmód között kapcsolható kombifej: keménypadló- és szőnyegtisztításra.
 2. Résszívófej a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására.
 3. Kárpittisztító fej.
 4. HEPA H13 szűrő.
 5. Mosható motorvédő szűrő.

Fakir kapcsolós padlótisztító kombi fej ikon Fakir kárpittisztító fej Fakir résszívó fej

Így is ismerheted: 
FAKIR Ranger Electronic cilinderes porszívó
FAKIR Ranger Electronic fekvő porszívó
FAKIR Ranger Electronic porzsák nélküli porszívó
FAKIR Ranger Electronic száraz porszívó

Cím

FAKIR Ranger Electronic porzsák nélküli porszívó

75 000 Ft

Díjak

FAKIR Prestige TS 2400 Evolution AirWave porszívó

4AAAA minősítésű porszívó innovatív AirWave® technológiával és ULPA szűrővel

A prestige TS 2400 Evolution porszívó az innovatív AirWave® technológiának köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az AirWave® technológia kifejlesztésével a Fakir aerodinamikai mérnökei egyesítették a maximális szívóerőt a tökéletes tisztítási hatékonysággal. Robosztus, minőségi – lenyűgöző és ergonomikus. A kiváló hatékonyságú padlótisztítás ráadásul magasszintű szűrőrendszerrel párosul: a készülékbe beépített ULPA U15 szűrőrendszer (99,9995% -os szűrési hatékonysággal) tökéletes választás akár allergiás vagy asztmás személyek lakásába is.

AirWave® Technológia

Fakir Airwave technológia logó Az AirWave® egy forradalmian új fejlesztés a porszívózás technológiai palettáján. Működése a levegő könnyed, akadálymentes áramlásán alapul a porszívófejtől a kimeneti szűrőkig. Ehhez az alkatrészeket aerodinamikai szempontokat maximálisan figyelembe véve alakították ki és precízen hangolták össze őket, így a levegő "hullámosan" áramlik keresztül a porszívón, ezáltal képes más porszívókhoz mérten nagyobb sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkisebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást.

Mindemellett a mérnökök megoldották, hogy a levegő útja a belépési ponton legyen a legszűkebb, és onnan egészen addig a pontig táguljon, ahol a levegő kilép a készülékből. Ennek köszönhetően a levegő áramlási sebessége azon a ponton lesz a legnagyobb, ahol szükség van erre: a porszívófejnél, ahol a levegővel együtt a port is beszívja a porszívó. Ezzel a kialakítással tehát a mérnökök tovább optimalizálták a hatékonyságot.

A bemutatott kialakítás megmutatkozik a gégecső formájában is: más porszívókkal ellentétben a gégecső a teljes hosszában a porszívófej felé kúpszerűen szűkülő keresztmetszetet mutat.


ULPA – U15 szűrő 99,9995% -os szűrési hatékonysággal - allergiások, asztmások számára

Fakir ULPA szűrő

A még a HEPA szűrőnél is kiválóbb hatékonyságú ULPA – U15 filter (ULPA = Ultra Low Penetration Air) szűrő kiszűri a levegőből a baktériumok, vírusok, pollenek, atka peték, atka ürülékek, poratkák, aeroszolok és füst részecskék 99,9995% -át. Ezért a Fakir Prestige 2400 Evolution modell különösen ajánlott allergiában szenvedő vagy asztmás személyek számára, valamint azoknak, akik nagyon szeretik a tisztaságot.

13 méteres hatósugár

Fakir 13 m hatósugár Óriási területet tudsz bejárni a 10 méteres kábelhosszal (mely a készülék és a porszívócső illetve gégecső hosszával együtt összesen 13 méter), mely rendkívül kényelmes segítség abban, hogy akár nagyobb lakás esetén is ki tudj porszívózni úgy, hogy közben ne kelljen folyamatosan kihúznod, majd újra visszadugnod a kábelt a csatlakozó aljzatba.


Fokozatmentesen állítható teljesítményszabályozás

A porszívó használata során fokozatmentesen állíthatod a szívóerőt. Ha nincs szükséged alapos tisztításra, pl. amikor csak parkettán porszívózol, beállíthatod a kevésbé erős fokozatot, amikor viszont pl. szőnyeget szeretnél porszívózni, vagy ragaszkodó állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból, átválhatsz erősebb fokozatra.

Szűrőrendszer:

 • Kiváló hatékonyságú ULPA – U15 filter (ULPA = Ultra Low Penetration Air) 99,9995%-os légszűréssel
 • Extra motorvédő szűrő
 • 5 rétegű mikroszűrő

További kényelmi funkciók:

 • A porszívócsövön ergonomikus AirWave® komfortfogantyú került kialakításra.
 • Ritka porzsákcsere a 4,5 literes porzsákkal.
 • A porszívócsövet kétféle parkolóllásba lehet tenni, így kényelmese ott lehet hagyni a porszívót anélkül, hogy helyet kellene keresni a csőnek, vagy útban lenne.
 • Két gumírozott bolygókerék és két gumirozott kerék segíti a könnyű manőverezést és a tökéletes stabilitást, ugyanakkor védelmet biztosít a padló számára.
 • A gégecső teljes hosszában a porszívófej felé kúpszerűen szűkül, aminek köszönhetően elérhető az optimális légáram, és így a legjobb tisztítási eredmény.
 • A teleszkópos szívócső átmérője extra nagy, 38 mm-es.
 • A 360°-ban forgatható szívótömlő maximális mobilitást tesz lehetővé.

Tartozékok:

 • Fakir kombi fej keménypadlóhoz és szőnyeghez LED világítással.
 • 3 az egyben kárpittisztító kefe, résszívófej és porkefe.
 • XL keménypadló fej puha sörtékkel minden típusú keménypaldóhoz.
 • 2 db porzsák
 • 1 db motorvédő szűrő
 • 1 db ULPA szűrő

Fakir keménypadlófej Fakir 3 in 1 résszívófej, porkefe, kárpittisztító fej ikon Fakir LED ikon

Így is ismerheted:
FAKIR PRESTIGE TS 2400 Evolution cilinderes porszívó
FAKIR PRESTIGE TS 2400 Evolution fekvő porszívó
FAKIR PRESTIGE TS 2400 Evolution porzsákos porszívó
FAKIR PRESTIGE TS 2400 Evolution száraz porszívó

Cím

FAKIR Prestige TS 2400 Evolution AirWave porszívó

125 170 Ft

Díjak

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone porzsák nélküli, vezeték nélküli, Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és álló rúdporszívó motoros hengerkefével – kettő az egyben

 • Kézi porszívó és álló (rúdporszívó) üzemmód
 • Keménypadlóhoz, szőnyeghez, káprithoz is ideális
 • 21,6 voltos, kivehető, cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátor
 • Tartós, nagyteljesítmnényű motor BLDC technológával
 • Szabadalmaztatott Air Wave® Multi Cyclone szívórendszer
 • Két szívóerő beállítás: Gyengéd és Erőteljes funkció
 • Porzsák nélküli üzemmód
 • Elektromos hengerkefe fej
 • LED világítás a porszívófejben
 • EPA szűrőrendszer
 • 30 perc üzemidő egy töltéssel
 • Többféle porszívófej tartozék
 • Töltőállomás, mely tartozéktárolóként is funkcionál

A futurisztikus dizájnnal készült, erős Li-ion akkumulátoros kézi porszívót korszerű álló porszívóként (ún. rúdporszívóként) is használhatod, sőt, a nagy fordulatszámú motoros hengerkefe fej és a szupererős BLDC motor tovább fokozza a készülék hatékonyságát. A kézi porszívó és a  rúdporszívó üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal meg tudod valósítani az akkus kézi porszívó kiemelésével.

A Fakir STARKY HSA 600 L álló porszívó modern, csúcskategóriás cserélhető 21,6 voltos Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátorok, valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az akkus porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, vagy ilyen a kézi porszívó hosszú üzemideje. A STARKY HSA 600 L rúdporszívó akár 30 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az élettartama).

Nagy teljesítményű BLDC motorral felszerelt erős és ergonomikus akkumulátoros kézi és álló porszívó, melynek elektromos hengerkefe feje keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, akkumulátoros kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.

A STARKY HSA 600 L akkumulátoros porzsák nélküli porszívó Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerével gyors és hatásos felülettisztításra képes zavaró kábelek nélkül. Morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható.

LED világítással ellátott elektromos hengerkefével felszerelt álló porszívó a szőnyegek mélytisztításáért

Az elektromos, hengerkefe-rendszerű szívófej funkciója a még hatékonyabb felülettisztítás. A motoros meghajtású forgó kefével a textil anyagok, szőnyegek mélyén ülő szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak, de a keménypadlón is fokozza a készülék hatékonyságát. Az álló porszívó motoros hengerkefe fejéből könnyedén el lehet távolítani a kefét, így amennyiben feltekerednének rá a hajszálak, a kefét egy mozdulattal ki lehet emelni, ezután az könnyedén tisztítható. A hengerkefe fej elejére LED világítás került, így a fej megvilágítja az előtte lévő területet annak érdekében, hogy még a legkevésbé látható szennyeződések is láthatóvá váljanak.

Multifunkciós felhasználási lehetőségek az akkus működésnek köszönhetően

A Fakir HSA 600 L akkus rúdporszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk gyors és könnyű megoldásához, vagy autó takarításhoz. A kézi porszívó vagy más néven morzsaporszívó vagy autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni. A porzsák nélküli kézi és álló porszívó vagy másnéven rúdporszívó tartozékainak köszönhetően használható bármilyen keménypadló, szőnyeg, lépcső, bútor és kárpit felület tisztítására, az elektromos hengerkefe fején lévő LED világítással sokkal láthatóbbá válik a szennyeződés, így nem fogod azt kikerülni.

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló vagy hagyományos porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HSA 600 L akkumulátoros rúdporszívó, a lehető legkisebb helyfoglalás mellett.

Gyengéd és Erőteljes szívóerő beállítás

Az akkumulátoros porszívó használata során két erősségi fokozat közül választhatsz. Amikor csak némi morzsát szeretnél felporszívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod gyengéd fokozatot, amikor viszont a felülethez jobban ragaszkodó szennyeződéseket, például állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra. Az állatszőr-eltávolítást tovább segíti az elektromos hengerkefe fej, mely az akkumulátoros porszívó szériatartozéka.

Kényelmi funkciók

Ez az akkus porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó végén elhelyezett ergonomikus fogantyú, mely segíti a könnyű manőverezést.

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a motoros hengerkefe fej és rendkívül egyszerűen cserélhető 0,4 liter kapacitású portartály. Az akkumulátoros porszívó praktikus töltőállomása tartozéktárolóként is funkcionál annak érdekében, hogy a tartozékok ne keveredjenek el a lakásban.

Rendkívül gyorsan és higiénikusan üríthető portartály és EPA szűrő

A gyorsan és egyszerűen üríthető portartály 0,4 liter kapacitása és a szabványos EPA szűrő biztosítja a higiéniát. Az EPA szűrővel a kifújt levegő poratka, por, és szennyeződésmentes lesz.

Hosszú működési idő – cserélhető Li-ion akkumulátor

A Fakir STARKY HSA 600 2-in-1 akkus álló és kézi porszívó egy töltéssel, a hosszú élettartamú cserélhető Li-ion 21,6 voltos akkumulátornak köszönhetően, rendkívül hosszú ideig, akár 30 percig is folyamatosan üzemelhet!

Kefe nélküli BLDC motor Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerrel

Az tartós, kefe nélküli, nagy hatékonyságú BLDC motor Multi Cyclone mozgásokkal az áramló levegő mozgását hullámzó mozgássá alakítja, ezáltal képes más porszívókhoz mérten nagyobb sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkisebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást. Az AirWave® Multi Cyclone technológia kitűnő szívóerőt biztosít a teljesítmény csökkenése nélkül, még abban az esetben is, ha a portartály kezd megtelni. A centrifugális erőnek köszönhetően a por és minden más szennyeződés elkülönül a légáramlástól és összegyűlik a porszívó portartályában. Ez a rendszer tehát lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan “kiszökni”. A szívóerő mindeközben stabil marad.

Négy praktikus szívófej

 • Beépített motoros hengerkefe szívófej álló porszívó üzemmódban
 • Bútorkefe és kárpittisztító fej a kézi porszívóra: két tartozék egyben, két funkcióra
 • Résszívó fej

A csomagban található tartozékok

 • Porszívó készülék
 • Akkumulátor
 • Porszívó cső
 • Motoros hengerkefe fej
 • Bútorkefe fej
 • kárpittisztító fej
 • Falra szerelhető töltőállomás tartozéktárolóval
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • EPA szűrő

A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q és a FAKIR STARKY HSA 600 L készülékek közti különbségek

A FAKIR két rúdporszívója között néhány kisebb különbség van csak, melyeket az alábbiakban összesítünk:

 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  rendelkezik gyorstöltés funkcióval, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L nem.
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  álló dokkolóval rendelkezik, a FAKIR STARKY HSA 600 L pedig falra szerelhető dokkolóval .
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  prszívócsöve teleszkópos, állítható hosszúságú, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L fix hosszúsáfú porszívócsővel rendelkezik.
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  színe grafitszürke/fekete, a FAKIR STARKY HSA 600 L színe ravennakék/grafit.

Így is ismerheted: 
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 two in one feltölthető akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkumulátoros porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 porzsák nélküli rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 vezeték nélküli porszívó

Cím

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével

127 100 Ft

Díjak

FAKIR Robert-L RS 701 robotporszívó

Te magad végzed a takarítást? A tesztnyertes Robert-L robotporszívó elvégzi helyetted a nehéz munkát! Könnyen előprogramozható, és egyszerűen indítható. A beprogramozott időben a Robert-L robotporszívó automatikusan elhagyja a töltőállomást, és automatikusan visszatér oda a munka végén. Érzékeli a tárgyakat, a lépcsőfokokat, valamint szőnyeg és keménypadló takarítására egyaránt alkalmas. A virtuális fal funkcióval kijelölhetsz tiltott területeket a számára, így megakadályozhatod például, hogy bejusson a fürdőszobába. A Robert-L porszívó a falszélek és a tárgyak, bútorok szélei mentén közlekedik, így képes az egész szobát precízen kiporszívózni. A feltöltés automatikusan és a Li-ion akkumulátorokkal rendkívül gyorsan történik. Válaszd a független német technikzuhause.de gyakorlati tesztjén maximális legmagasabb fokozatot elért tesztnyertes Fakir Robert-L RS 701 porszívót, ha szeretnéd kényelmesebbé tenni az életedet, valamint ha szereted, ha tiszta lakás vár otthon, munka után!

Fakir Robert L RS 701 robotporszívó Fakir Robert L RS 701 robotporszívó

A Fakir Robert-L robotporszívó jellemzői:

 • Alkalmas szőnyegek és keménypadlók porszívózására
 • Az egymásnak ellentétesen forgó gumi kefe folyamatos ütő funkcióval, és hengerkefe fejjel tökéletes porszívózást tesz lehetővé
 • Kellemesen csendes
 • Programozható tisztítási idő
 • Virtuális fal funkció
 • Alapos tisztítás kis helyeken, pl. a bútorok alatt. 
 • Gyorsindítás távirányítóval
 • Töltést jelző lámpák
 • Automatikus töltési funkció - A Robert-L megtalálja a töltőállomást és feltölti magát.

Programozható tisztítási idő

Megadhatod, hogy melyik napon és hány órakkor kezdje el a porszívózást a Robert-L robotporszívó.

Virtuális fal funkció

A virtuális fal segít kizárni azokat a területeket, ahol nem szeretnénk, hogy a robotporszívó porszívózzon, így például megakadályozhatjuk, hogy a robotporszívó bejusson a fürdőszobába. A Robert-L érzékelőinek köszönhetően a lépcsőn sem fog leesni, illetve a törékeny tárgyaknak sem fog nekimenni.

Fakir Robert L RS 701 robotporszívó

Alapos tisztítás kis helyeken

Szűk helyeken és alacsony bútoroknál (minimális magasság 9,5 cm) a Robert-L porszívó rendkívül alapos munkát végez.

Gyorsindítás távirányítóval

A Robort-L a készüléken, illetve a távirányítón található gomb megnyomásával azonnal indul.

Fakir robotporszívó bekapcsológomb ikon Fakir távirányirányító ikon

Fakir Li-Ion ikon Nagy kapacitású Li-ion akkumulátor és automatikus töltés funkció

A nagy kapacitású lítiumionos akkumulátort használó porszívó 2 óra működési időt biztosít. A porszívótesten és a töltőállványos is töltést jelző lámpák mutatják, hogy a töltés éppen milyen fázisban tart. A porszívó a takarítást követően automatikusan visszatalál a töltőállomásába és feltölti magát.


Állattulajdonosoknak is ajánljuk

A nagy tisztítás teljesítmény miatt a porszívót azok számára is ajánljuk, akiknek szőrös lakótársaik vannak, illetve a keménypadló mellett szőnyeg porszívózására is szeretnék használni a robotporszívót.

Fakir porzsák nélküli porszívó Porzsák nélküli porszívó

A porzsák rendszeres cseréje nélkül a porszívó költséghatékony, hiszen nem jár többletköltséggel, valamint környezetet is kíméled azzal, hogy a porzsákot nem kell kidobnod.


Tesztnyertes porszívó

A Fakir Robert-L RD 701 robot porszívó elnyerte a független német technikzuhause.de gyakorlati tesztjén a lehető legjobb eredményt. A tesztől bővebben itt olvashat:  Fakir Robert-L RD 701 robot porszívó teszt

A csomagban az alábbi tartozékokat találod:

 • robotporszívó benne a hengerkefével
 • dokkoló töltőállomás
 • távirányító
 • virtuális fal (térleválasztó) egység
 • 2 db mikroszálas felmosó rongy
 • zárófedél és felmosórongytartó
 • 1 db háromoldalú kefe a porszívóban és 2 db tartalék háromoldalú kefe
 • 2 db mosható szűrő
 • tisztító kefe a hengerkefére feltekeredett hajszálak eltávolításához
 • 2 db elem

Fakir Robert L RS 701 tartozékok

Így is ismerheted:
FAKIR Robert-L RS 701 robot porszívó
FAKIR Robert-L RS 701 takarító robot

Cím

FAKIR Robert-L RS 701 robotporszívó

133 183 Ft

Díjak

FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével és gyorstöltés funkcióval

FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-in-1 AirWave Multi Cyclone vezeték nélküli Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével és gyorstöltés funkcióval – kettő az egyben

 • Kézi porszívó és álló (rúdporszívó) üzemmód
 • Keménypadlóhoz, szőnyeghez, káprithoz is ideális
 • 21,6 voltos, kivehető, cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátor
 • Gyorstöltés funkció: 1 óra alatt teljesen feltölthető
 • Állítható porszívócső hosszúság
 • Tartós, nagyteljesítmnényű motor BLDC technológával
 • Szabadalmaztatott Air Wave® Multi Cyclone szívórendszer
 • Két szívóerő beállítás: Gyengéd és Erőteljes funkció
 • Porzsák nélküli üzemmód
 • Elektromos hengerkefe fej
 • LED világítás a porszívófejben
 • EPA szűrőrendszer
 • 30 perc üzemidő egy töltéssel
 • Többféle porszívófej tartozék
 • Álló töltőállomás (dokkoló), mely tartozéktárolóként is funkcionál

A futurisztikus dizájnnal készült, erős Li-ion akkumulátoros kézi porszívót korszerű álló porszívóként (ún. rúdporszívóként) is használhatod, sőt, a nagy fordulatszámú motoros hengerkefe fej és a szupererős BLDC motor tovább fokozza a készülék hatékonyságát. A kézi porszívó és a  rúdporszívó üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal el lehet végezni az akkus kézi porszívó kiemelésével.

A Fakir STARKY HSA 800 XL Q álló porszívó modern, csúcskategóriás cserélhető 21,6 voltos Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátorok, valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az akkus porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, vagy ilyen a kézi porszívó hosszú üzemideje. A STARKY HSA 800 XL Q rúdporszívó akár 30 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A Fakir HSA 800 XL Q rúdporszívó esetében a töltés szupergyors, mindössze 1 órát vesz igénybe! A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az élettartama).

Nagy teljesítményű BLDC motorral felszerelt erős és ergonomikus akkumulátoros kézi és álló porszívó, melynek elektromos hengerkefe feje keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, akkumulátoros kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.

A STARKY HSA 800 XL Q akkumulátoros porzsák nélküli porszívó Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerével gyors és hatásos felülettisztításra képes zavaró kábelek nélkül. Morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható.

LED világítással ellátott elektromos hengerkefével felszerelt álló porszívó a szőnyegek mélytisztításáért

Az elektromos, hengerkefe-rendszerű szívófej funkciója a még hatékonyabb felülettisztítás. A motoros meghajtású forgó kefével a textil anyagok, szőnyegek mélyén ülő szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak, de a keménypadlón is fokozza a készülék hatékonyságát. Az álló porszívó motoros hengerkefe fejéből könnyedén el lehet távolítani a kefét: amennyiben feltekerednének rá a hajszálak, a kefét egy mozdulattal kiemelve könnyedén tisztíthatóvá válik. A hengerkefe fej elejére LED világítás került, így a fej megvilágítja az előtte lévő területet annak érdekében, hogy még a legkevésbé látható szennyeződések is láthatóvá váljanak.

Fakir HSA 800 XL Q rúdporszívó

Multifunkciós felhasználási lehetőségek az akkus működésnek köszönhetően

A Fakir HSA 800 XL Q akkus rúdporszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk azonnali megoldásához, vagy autó takarításhoz. A kézi porszívó vagy más néven morzsaporszívó illetve autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül, vagy az autóban szeretnél porszívózni. A porzsák nélküli kézi és álló porszívó (rúdporszívó) tartozékainak köszönhetően használható bármilyen keménypadló, szőnyeg, lépcső, bútor és kárpit felület tisztítására, az elektromos hengerkefe fején lévő LED világítással sokkal láthatóbbá válik a szennyeződés, így nem fogod azt kikerülni.

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló vagy hagyományos porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros rúdporszívó, a lehető legkisebb helyfoglalás mellett.

Gyengéd és Erőteljes szívóerő beállítás

Az FAKIR STARKY HSA 800 XL Q akkumulátoros porszívó használata során két erősségi fokozat közül választhatsz. Amikor csak némi morzsát szeretnél felporszívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod gyengéd fokozatot, amikor viszont a felülethez jobban ragaszkodó szennyeződéseket, például állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra. Az állatszőr-eltávolítást tovább segíti az elektromos hengerkefe fej, mely az akkumulátoros porszívó szériatartozéka.

Kényelmi funkciók

Ez az akkus porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó végén elhelyezett ergonomikus fogantyú, mely segíti a könnyű manőverezést.

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a motoros hengerkefe fej és rendkívül egyszerűen cserélhető 0,4 liter kapacitású portartály. Az akkumulátoros porszívó praktikus töltőállomása tartozéktárolóként is funkcionál annak érdekében, hogy a tartozékok ne keveredjenek el a lakásban.

A fém teleszkópos szívócsővel a saját magasságodhoz igazíthatod a rúdposzívót, hiszen akár 22 cm-rel megnövelhető a magasság, így megvalósítható a lehető legergonomikusabb használat. 

Rendkívül gyorsan és higiénikusan üríthető portartály és EPA szűrő

A gyorsan és egyszerűen üríthető portartály 0,4 liter kapacitása és a szabványos EPA szűrő biztosítja a higiéniát. Az EPA szűrővel a kifújt levegő poratka, por, és szennyeződésmentes lesz.

Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros kézi és rúdporszívó

Hosszú működési idő és gyorstöltés: mindössze 1 órás töltési idő – cserélhető Li-ion akkumulátor

A Fakir STARKY HSA 800 2-in-1 akkus álló és kézi porszívó egy töltéssel, a hosszú élettartamú cserélhető Li-ion 21,6 voltos akkumulátornak köszönhetően, rendkívül hosszú ideig, akár 30 percig is folyamatosan üzemelhet! A készülék teljes feltöltése a gyorstöltés funkciónak köszönhetően egyedülállóan gyorsan megtörténik, minössze egyetlen órára van szükség hozzá.

Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros kézi és rúdporszívó

Kefe nélküli BLDC motor Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerrel

Az tartós, kefe nélküli, nagy hatékonyságú BLDC motor Multi Cyclone mozgásokkal az áramló levegő mozgását hullámzó mozgássá alakítja, ezáltal képes más porszívókhoz mérten nagyobb sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkisebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást. Az AirWave® Multi Cyclone technológia kitűnő szívóerőt biztosít a teljesítmény csökkenése nélkül, még abban az esetben is, ha a portartály kezd megtelni. A centrifugális erőnek köszönhetően a por és minden más szennyeződés elkülönül a légáramlástól és összegyűlik a porszívó portartályában. Ez a rendszer tehát lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan “kiszökni”. A szívóerő mindeközben stabil marad.

Négy praktikus szívófej

 • Beépített motoros hengerkefe szívófej álló porszívó üzemmódban
 • Bútorkefe és kárpittisztító fej a kézi porszívóra: két tartozék egyben, két funkcióra
 • Résszívó fej

Fkir HSA 800 XL Q rúdporszívó A csomagban található tartozékok

 • Porszívó készülék
 • Akkumulátor
 • Teleszkópos porszívó cső
 • Motoros hengerkefe fej
 • Bútorkefe fej
 • kárpittisztító fej
 • Álló töltőállomás tartozéktárolóval
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • EPA szűrő

   

A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q és a FAKIR STARKY HSA 600 L készülékek közti különbségek

A FAKIR két rúdporszívója között néhány kisebb különbség van csak, melyeket az alábbiakban összesítünk:

 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  rendelkezik gyorstöltés funkcióval, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L nem.
 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  álló dokkolóval rendelkezik, a FAKIR STARKY HSA 600 L pedig falra szerelhető dokkolóval .
 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  prszívócsöve teleszkópos, állítható hosszúságú, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L fix hosszúsáfú porszívócsővel rendelkezik.
 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  színe grafitszürke/fekete, a FAKIR STARKY HSA 600 L színe ravennakék/grafit.

 

Így is ismerheted: 
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 two in one feltölthető akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkus álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkus morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkumulátoros porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 porzsák nélküli rúdporszívó

Cím

FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével és gyorstöltés funkcióval

158 880 Ft

Díjak

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone porzsák nélküli, vezeték nélküli, Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és álló rúdporszívó motoros hengerkefével – kettő az egyben

 • Kézi porszívó és álló (rúdporszívó) üzemmód
 • Keménypadlóhoz, szőnyeghez, káprithoz is ideális
 • 21,6 voltos, kivehető, cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátor
 • Tartós, nagyteljesítmnényű motor BLDC technológával
 • Szabadalmaztatott Air Wave® Multi Cyclone szívórendszer
 • Két szívóerő beállítás: Gyengéd és Erőteljes funkció
 • Porzsák nélküli üzemmód
 • Elektromos hengerkefe fej
 • LED világítás a porszívófejben
 • EPA szűrőrendszer
 • 30 perc üzemidő egy töltéssel
 • Többféle porszívófej tartozék
 • Töltőállomás, mely tartozéktárolóként is funkcionál

A futurisztikus dizájnnal készült, erős Li-ion akkumulátoros kézi porszívót korszerű álló porszívóként (ún. rúdporszívóként) is használhatod, sőt, a nagy fordulatszámú motoros hengerkefe fej és a szupererős BLDC motor tovább fokozza a készülék hatékonyságát. A kézi porszívó és a  rúdporszívó üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal meg tudod valósítani az akkus kézi porszívó kiemelésével.

A Fakir STARKY HSA 600 L álló porszívó modern, csúcskategóriás cserélhető 21,6 voltos Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátorok, valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az akkus porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, vagy ilyen a kézi porszívó hosszú üzemideje. A STARKY HSA 600 L rúdporszívó akár 30 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az élettartama).

Nagy teljesítményű BLDC motorral felszerelt erős és ergonomikus akkumulátoros kézi és álló porszívó, melynek elektromos hengerkefe feje keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, akkumulátoros kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.

A STARKY HSA 600 L akkumulátoros porzsák nélküli porszívó Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerével gyors és hatásos felülettisztításra képes zavaró kábelek nélkül. Morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható.

LED világítással ellátott elektromos hengerkefével felszerelt álló porszívó a szőnyegek mélytisztításáért

Az elektromos, hengerkefe-rendszerű szívófej funkciója a még hatékonyabb felülettisztítás. A motoros meghajtású forgó kefével a textil anyagok, szőnyegek mélyén ülő szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak, de a keménypadlón is fokozza a készülék hatékonyságát. Az álló porszívó motoros hengerkefe fejéből könnyedén el lehet távolítani a kefét, így amennyiben feltekerednének rá a hajszálak, a kefét egy mozdulattal ki lehet emelni, ezután az könnyedén tisztítható. A hengerkefe fej elejére LED világítás került, így a fej megvilágítja az előtte lévő területet annak érdekében, hogy még a legkevésbé látható szennyeződések is láthatóvá váljanak.

Multifunkciós felhasználási lehetőségek az akkus működésnek köszönhetően

Fakir 3 kg ikon A Fakir HSA 600 L akkus rúdporszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk gyors és könnyű megoldásához, vagy autó takarításhoz. A kézi porszívó vagy más néven morzsaporszívó vagy autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni. A porzsák nélküli kézi és álló porszívó vagy másnéven rúdporszívó tartozékainak köszönhetően használható bármilyen keménypadló, szőnyeg, lépcső, bútor és kárpit felület tisztítására, az elektromos hengerkefe fején lévő LED világítással sokkal láthatóbbá válik a szennyeződés, így nem fogod azt kikerülni.

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló vagy hagyományos porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HSA 600 L akkumulátoros rúdporszívó, a lehető legkisebb helyfoglalás mellett.


Gyengéd és Erőteljes szívóerő beállítás

Az akkumulátoros porszívó használata során két erősségi fokozat közül választhatsz. Amikor csak némi morzsát szeretnél felporszívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod gyengéd fokozatot, amikor viszont a felülethez jobban ragaszkodó szennyeződéseket, például állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra. Az állatszőr-eltávolítást tovább segíti az elektromos hengerkefe fej, mely az akkumulátoros porszívó szériatartozéka.

Fakir állattulajdonsoknak ajánlott porszívó

Kényelmi funkciók

Fakir porzsák nélküli porszívó Ez az akkus porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó végén elhelyezett ergonomikus fogantyú, mely segíti a könnyű manőverezést.

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a motoros hengerkefe fej és rendkívül egyszerűen cserélhető 0,4 liter kapacitású portartály. Az akkumulátoros porszívó praktikus töltőállomása tartozéktárolóként is funkcionál annak érdekében, hogy a tartozékok ne keveredjenek el a lakásban.


Rendkívül gyorsan és higiénikusan üríthető portartály és EPA szűrő

Fakir EPA szűrő

A gyorsan és egyszerűen üríthető portartály 0,4 liter kapacitása és a szabványos EPA szűrő biztosítja a higiéniát. Az EPA szűrővel a kifújt levegő poratka, por, és szennyeződésmentes lesz.


Hosszú működési idő – cserélhető Li-ion akkumulátor

A Fakir STARKY HSA 600 2-in-1 akkus álló és kézi porszívó egy töltéssel, a hosszú élettartamú cserélhető Li-ion 21,6 voltos akkumulátornak köszönhetően, rendkívül hosszú ideig, akár 30 percig is folyamatosan üzemelhet!

Fakir 21,6 V ikon    Fakir Li-Ion ikon    Fakir 30 perc ikon

Kefe nélküli BLDC motor Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerrel

Fakir Airwave technológia logó A tartós, kefe nélküli, nagy hatékonyságú BLDC motor Multi Cyclone mozgásokkal az áramló levegő mozgását hullámzó mozgássá alakítja, ezáltal képes más porszívókhoz mérten nagyobb sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkisebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást. Az AirWave® Multi Cyclone technológia kitűnő szívóerőt biztosít a teljesítmény csökkenése nélkül, még abban az esetben is, ha a portartály kezd megtelni. A centrifugális erőnek köszönhetően a por és minden más szennyeződés elkülönül a légáramlástól és összegyűlik a porszívó portartályában. Ez a rendszer tehát lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan “kiszökni”. A szívóerő mindeközben stabil marad.

Fakir BLDC motor

Fakir Cyclon (ciklon) technológia logó


Négy praktikus szívófej

 • Beépített motoros hengerkefe szívófej álló porszívó üzemmódban
 • Bútorkefe és kárpittisztító fej a kézi porszívóra: két tartozék egyben, két funkcióra
 • Résszívó fej

Fakir 2 in 1 kettő az egyben résszívófej és porkefe ikon Fakir LED ikon Fakir résszívó fej

 

A csomagban található tartozékok:

 • Porszívó készülék
 • Akkumulátor
 • Porszívó cső
 • Motoros hengerkefe fej
 • Bútorkefe fej
 • kárpittisztító fej
 • Falra szerelhető töltőállomás tartozéktárolóval
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • EPA szűrő

A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q és a FAKIR STARKY HSA 600 L készülékek közti különbségek

A FAKIR két rúdporszívója között néhány kisebb különbség van csak, melyeket az alábbiakban összesítünk:

 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  rendelkezik gyorstöltés funkcióval, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L nem.
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  álló dokkolóval rendelkezik, a FAKIR STARKY HSA 600 L pedig falra szerelhető dokkolóval .
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  prszívócsöve teleszkópos, állítható hosszúságú, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L fix hosszúsáfú porszívócsővel rendelkezik.
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  színe grafitszürke/fekete, a FAKIR STARKY HSA 600 L színe ravennakék/grafit.

Így is ismerheted: 
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 two in one feltölthető akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkumulátoros porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 porzsák nélküli rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 vezeték nélküli rúdporszívó

Cím

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével

127 100 Ft

Díjak

FAKIR STARKY HS 160 2-in-1 porzsák nélküli kézi és álló porszívó

Fakir STARKY HS 160 porzsák nélküli kézi és álló porszívó - Kettő az egyben

Erős, 700 watt motorteljesítménnyel rendelkező rendkívül könnyű porzsák nélküli kétfunkciós porszívó, amit kézi porszívóként (morzsaporszívóként) és álló porszívóként is használhatsz mindennapi takarításhoz vagy kisebb feladatokhoz, autó takarításához. Súlya csupán 2,9 kg, azonban álló porszívóként használva sem érzed meg még ezt az elképesztően kis súlyt sem, hiszen a porszívót nem szükséges magad után rángatnod, hanem könnyedén tolhatod magad előtt. A kézi és az álló üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal meg tudod valósítani a kézi porszívó kiemelésével. 
Nagy teljesítményű motorral felszerelt erős és ergonomikus porzsák nélküli kézi és álló porszívó, mely álló porszívó üzemmódban keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.
A STARKY HS 160 porzsák nélküli porszívó morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható. 

Multifunkciós felhasználási lehetőségek a rendkívül könnyű váltással a kézi és az álló üzemmód között

Fakir porzsák nélküli porszívó A HS 160 porzsák nélküli porszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk gyors és könnyű megoldásához, vagy autó takarításhoz. Teheted mindezt úgy, hogy nem kell lemondanod a nagy szívóteljesítményről, hiszen a HS 160 kézi és álló porszívó egyik kiemelkedő jellemvonása a rendkívül nagy szívóteljesítmény. A rendkívül kis helyet foglaló karcsú álló kialakításnak köszönhetően a  kézi porszívó vagy más néven autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni.  

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HS 160 porzsák nélküli álló porszívó. 


Könnyű, de brutálisan erős!

A Fakir STARKY HS 160 2-in-1 porzsák nélküli és álló porszívó rendkívül könnyű, mindössze 2,9 kg, kézi morzsaporszívóként használva pedig csupán 1,2 kg. Emellett hihetetlenül csendes is, és a szívóereje messze meghaladja bármilyen akkumulátoros porszívó szívóerejét, sőt, a 700 W motorteljesítményű porszívó morzsaporszívó és álló porszívó üzemmódban is brutálisan erős. Mivel rendkívül könnyű, és nem kell magunk után rángatnunk a porszívóházat, azoknak ajánljuk a HS 160 álló és kézi porszívót, akik nem emelhetnek súlyos tárgyakat, vagy egyszerűen csak egy könnyű porszívóra vágynak, de mégsem szeretnének lemondani az erős szívóteljesítményről. A Fakir HS 160 porszívóval mindez elérhetővé válik, sőt, a rendkívül sokoldalú porszívóval több feladatot is elláthatsz, ha váltasz az álló és a kézi porszívó üzemmódok között.

Fokozatmentesen állítható teljesítményszabályozás álló porszívó és kézi porszívó funkcióban is

Az porzsák nélküli porszívó használata során fokozatmentesen állíthatod a szívóerőt. Ha nincs szükséged alapos tisztításra, pl. amikor csak némi morzsát szeretnél felposzívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod a kevésbé erős fokozatot, amikor viszont pl. szőnyeget szeretnék porszívózni, vagy ragaszkodó állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra.

Kényelmi funkciók

Fakir nagy hatósugár: 6,5 m Az porzsák nélküli porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó nyelén elhelyezett kényelmes, ergonomikus fogantyú, mely lehetővé teszi a könnyű manőverezést. Továbbá a forgó nyak is rendkívül egyszerűvé teszi az álló porszívó irányíthatóságát. A padlófelület biztonságáért a gumi kerekek felelnek, melyek nem karcolják a padlót, hanem gyengéden gurulnak rajta. 

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a mosható motorvédő szűrő és a rendkívül egyszerűen cserélhető 1 liter kapacitású portartály. 


Kis helyen is elfér

A Fakir HS 160 porzsák nélküli porszívó tárolása nem jelenthet számodra problémát, ugyanis karcsú, hosszú kialakítása miatt rendkívül egyszerűen tárolható még kis helyen is. Dizájnos, növénymintás, szemet gyönyörködtetően elegáns külseje lehetővé teszi, hogy a lakás része legyen, így ha úgy tartja kedved, elöl is hagyhatod egy szobában kiállítva, és büszkén mutathatod a vendégeidnek. A porzsák nélküli porszívó önmagában megáll, így nem kell nekidöntened semminek. Az ergonomikus fogantyúhoz közel elhelyezett kábeltartón tárolhatod a porszívó vezetékét, hogy ne legyen útban. 

Három praktikus szívófej

 • Kombifej keménypadló- és szőnyegtisztításra.
 • Parketta kefe bármilyen keménypadló tisztítására.
 • Résszívófej a kézi porszívóra: precíz tisztítás a sarkoknál is.

Fakir kapcsolós padlótisztító kombi fej Fakir keménypadlófej Fakir résszívófej

A csomagban találod

A csomagban tehát az alábbi tartozékokat találod:

 • Álló porszívó és a hozzá tartozó porszívónyél
 • Kézi porszívó
 • Kombinált szívófej
 • Parketta kefe
 • Résszívófej
 • Mosható motorvédő szűrő
 • EPA szűrő
 • Textil szűrő

 

Így is ismerheted: 
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 two in one feltölthető vezetékes porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 porzsák nélküli álló porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160  2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 porzsák nélküli morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 porzsák nélküli porszívó

Cím

FAKIR STARKY HS 160 2-in-1 porzsák nélküli kézi és álló porszívó

29 990 Ft

Díjak

FAKIR PREMIUM S 20 E porszívó

Fakir szupercsendes porszívó motor A Fakir Premium S 20 E porszívóban egy különösen hatékony motor dolgozik, mely amellett, hogy rendkívül csendes, kimagasló szívóerővel dolgozik. A szuper csendes kialakításnak köszönhetően a Fakir Premium S 20 E a legcsendesebb Fakir porszívó. Óriási, 15 méteres hatósugarával, nagyméretű higiénikus portartályával, és ergonomikus kialakításával a Premium S 20 E porszívó nagy felületek porszívózására is alkalmas, legyen szó akár lakó-, akár kereskedelmi épületekről - akár zord körülmények között is (pl. pince, garázs, terasz). Teszi mindezt úgy, hogy - többek között a HEPA szűrőnek köszönhetően - a porvisszabocsátás minimális (a lehető legjobb, „A” osztályzatot kapta), ezért még allergiában vagy asztmában szenvedők számára is tökéletes választás.

Zord körülményekre tervezve

A Fakir Premium S 20 E porszívót úgy tervezték, hogy bírja a gyűrődést, hiszen még olyan területeken is praktikusan és stabilan használható, mint pl. a garázs, pince, terasz. Használhatod a lakásban is, ugyanakkor irodákban, kereskedelmi területeken is kitűnő választásnak bizonyul.

Szupercsendes kialakítás

Fakir szupercsendes porszívó motor Szupercsendes, mégis erős, 800 wattos motor. Ha nem szereted a porszívózajt,  állítsd a teljesítményszabályzót a 400 wattos állásra, hiszen a zajszint így egyedülálló, mindössze 54 dB. (800 wattos fokozaton használva a zajszint nem sokkal magasabb, csupán 69 dB.)

Ütközésvédő puha párna a porszívó körül

A porszívót puha párna öleli körbe, mely ütközéstompítóként megvédi mind a bútorokat és a falat, mind a készüléket a kopástól, karcolásoktól, sérülésektől. Ütközéskor ugyanis nem a porszívótest érintkezik a bútorokkal, hanem ez a puha körkörös "öv" fogja fel az ütközéseket.

Allergiában szenvedők számára ajánljuk - Hétlépcsős szűrőrendszer HEPA szűrővel

Többszörös szűrőrendszer újfajta négyrétegű mikroszálas nemszőtt porzsákkal, tartós finom porszűrővel, motorvédő és HEPA szűrővel a legmagasabb higiéniai és tisztasági követelmények teljesítéséhez. 

Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó szűrő

Egyedi egykezes záró/nyitó rendszer

A porszívó tetején ergonomikus fogantyút helyeztek el, melyhez könnyedén hozzá lehet férni, így a porszívó fedelének nyitása és zárása rendkívül egyszerű, csupán egyetlen kézzel kivitelezhető, akár a porszívócső elengedése nélkül is. Természetesen a porszívót parkolóállásba lehet állítani, amennyiben szeretnéd megszakítani a porszívózás folyamatát. 

Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó

Kényelmi funkciók

 • Fakir 100% házon belüli fejlesztés logó A rozsdamentes acél teleszkópos szívócsővel egyszerűen állíthatod a porszívónyél hosszúságát.
 • A porszívó alap tartozékai a készülékben tárolhatóak annak érdekében, hogy mindig kéznél legyenek, amikor szükséged van rájuk. 
 • A kábeltartó lehajtható, így a kábelt egyetlen mozdulattal leveheted. 
 • A 12 méteres kábelnek és a 2,5 méteres szívócsőnek köszönhetően a porszívózás hatótávja közel 15 méter, így még nagyobb terület porszívózása esetén sem kell konnektorról konnektorra vándorolnod a porszívó csatlakozójával.
 • A szőnyegek mélytisztításához és a szőnyegtisztítási hatékonyság növeléséhez motoros hengerkefe fej csatlakoztatható hozzá (külön megvásárolható).
 • A könnyű irányíthatóságért az 5 darab puha gumírozott bolygókerék felel.
 • A fogantyún elhelyezett manuális szívóerőszabályozónak köszönhetően kényelmesen kontrollálhatod a szívóerőt, de amennyiben úgy tatja kedved, a szívóerőt a készüléken elhelyezett gombok segítségével elektronikusan is szabályozhatod. 

Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó kábel

Tartozékok:

 • Kapcsolós kombifej keménypadló- és szőnyegtisztításra.
 • Résszívófej a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására.
 • Kárpittisztító fej.  
 • HEPA szűrő.
 • 1 db porzsák.
 • Motorvédő szűrő. 
 • Állandó finomszűrő. 

Fakir kapcsolós padlótisztító kombi fej Fakir résszívó fej Fakir kárpittisztító fej

 

Így is ismerheted: 
FAKIR PREMIUM S 20 E  cilinderes porszívó
FAKIR PREMIUM S 20 E  fekvő porszívó
FAKIR PREMIUM S 20 E  porzsákos porszívó
FAKIR PREMIUM S 20 E  száraz porszívó

Cím

FAKIR PREMIUM S 20 E porszívó

114 120 Ft

Díjak

FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition Li-ion akkumulátoros autós porszívó

Többfunkciós AS WH Racing Edition cserélhető akkumulátoros autós kézi porszívó - carbon design

A Fakir AS WH Racing Edition erős és stílusos akkumulátoros kézi porszívó modern, antracit színű karbon megjelenéssel, csúcskategóriás cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral felszerelve.  A Fakir mérnökei nagy teljesítményű, 160 wattos motorral szerelték ezt a hasonló termékeknél jóval nagyobb szívóteljesítménnyel rendelkező kézi porszívót.

Az AS WH Racing Edition morzsaporszívónak néz ki, mégis van egy jelentős tényező, ami megkülönbözteti egy normál morzsaporszívótól; és az nem más, mint az erő! Az AS WH Racing Edition cserélhető akkus porszívó használható tehát morzsaporszívóként, de burtálisan erős motorja lehetővé teszi, hogy ez a kézi autós porszívó könnyedén elbánjon minden száraz szennyeződéssel, és ne ragadjon meg a morzsák szintjén!

A kézi porszívó széleskörű felhasználása

A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a Fakir AS WH Racing Edition kézi porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár az autóban, a házban, vagy a ház körül szeretnél porszívózni. 

fakir háztartási használatú porszívó Fakir autóporszívózásra használható


Porzsák nélküli - por tárolása higiénikusan az akkus porszívóban

Fakir porzsák nélküli porszívó A nagy, átlátszó portartály 0,4 liter szennyeződés tárolására képes. Az átlátszó tartálynak köszönhetően tisztán látható és ellenőrizhető a bekerült szennyeződés milyensége és mennyisége. A porszívófej eltávolítható, ezáltal a portartály kényelmesen, higiénikusan és könnyedén üríthető. A porgyűjtő tartály könnyű eltávolításával hozzáférhetsz az autós porszívó mosható szűrőjéhez.


Hosszú működési idő - cserélhető 5 cellás Li-ion akkumulátor

Fakir LI-Ion akkumulátoros porszívó Fakir 18,5 V LI-Ion akkumulátoros porszívó Fakir 25 perc üzemidejű Li-Ion akkumulátoros porszívó

A Fakir AS WH Racing Edition kézi porszívó a hosszú élettartamú Li-ion 5 cellás cserélhető akkumulátornak köszönhetően egy töltéssel rendkívül hosszú ideig, akár 25 percig is folyamatosan üzemelhet anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye! Ez a működési idő akár két autó kiporszívózására is elegendő.  Gyors akku töltés jellemzi a morzsaporszívót vagy más néven akkus kézi porszívót. A cserélhető Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így akár 3x hosszabb élettartamú, mint pl. a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátor), valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az autós porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt maga a kézi porszívó is könnyebb.

Kicsi, de brutálisan erős!

Az akkumulátoros porszívó rendkívül könnyű, mindössze 1,1 kg, a kézi porszívók között mégis igen kiemelkedően nagy, 160 wattos motorteljesítménnyel dolgozik. Emellett hihetetlenül csendes is, és kitűnő a szívóereje. Kétféle töltési móddal tölthető: önmagában álló töltöállomáson vagy falra szerelve. A töltőállomás egyben tartozéktárolóként is funkcionál, így minden kiegészítőt megtalálsz, amikor szükséged van rájuk.

Az autós porszívó két erősségi fokozata

Kétféle erősségi fokozat közül választhatsz, hogy a személyes igényeidhez igazíthasd a porszívózást. Ha nincs szükséged alapos tisztításra, pl. amikor csak némi morzsát szeretnél felposzívózni és így a porszívó kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod a kevésbé erős fokozatot, amikor viszont pl. állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra.

Kettő praktikus porszívófej

 • Bútorkefe, mely autós kárpittisztító kefeként is használható
 • Résszívófej: precíz tisztítás a sarkoknál is, vagy akár az autó beltér réseibe beeset szennyeződésekhez is kiváló 

Fakir búrotkefe Fakir résszívófej

A csomagban találod

A csomagban tehát az alábbi tartozékokat találod:

 • Alapkészülék + cserélhető akkumulátor
 • Porszívó fej
 • Dokkoló töltőállomás, melyet falra is szerelhetsz és egyben a tartozékokat is tárolhatod rajta
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • Bútorkefe
 • Résszívófej
 • Mosható porszűrő

Így is ismerheted: 
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition hordozható porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition feltölthető porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition autóporszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition kézi akkus porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition kézi porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition kézi akkumulátoros porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition autós porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition morzsaporszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition vezeték nélküli porszívó
FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition porzsák nélküli porszívó

Cím

FAKIR PREMIUM AS WH Racing Edition Li-ion akkumulátoros autós porszívó

46 190 Ft

Díjak

Feliratkozás RSS - 2 év csatornájára