FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One multifunkciós Li-ion akkumulátoros kézi porszívó LED elemlámpával

Üres

Összesen: 0 Ft
Fakir Prestige AS 111 Al-in-one porszívó minden módban

Multifunkciós cserélhető akkus kézi porszívó: AS 1111 All in One –  A MINDENES

Az akkumulátoros Fakir Premium AS 1111 All-in-One autós porszívó, morzsaporszívó, ugyanakkor nem mindennapi akkus porszívó hosszú élettartamú 11,1 voltos cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, tartozéka egy normál szívófej, 3 speciális szívófej (köztük egy kisállat szőr porszívózáshoz kialakított fej), egy álló (dokkoló) töltőállomás, egy falra szerelhető tötőállomás (mely tartozékárolására is alkalmas), egy 12v autós és egy 220v hálózati töltő, egy mosható porszűrő, egy hordtáska és egy nagy fényerejű, kis fogyasztású LED feltét, mely a porszívófej helyére csatlakoztatható. A LED lámpa 8 órára elegendő fényt biztosít számodra, akár kempingezéshez, csónakázáshoz, vagy éjszakai sétához. Ezzel a hihetetlen mennyiségű tartozékkal a porszívó sokkal több egy normál morzsaporszívónál: a Fakir AS 1111 akkus porszívó egy olyan erős kézi morzsaporszívó, ami egyszerre autós porszívó is, ugyanakkor hajón, lakókocsiban is nélkülözhetetlen. Sőt, nélkülözhetetlen készülék háziállat tulajdonosok számára. Mindezek miatt ez a vezeték nélküli kézi akkus porszívó a legideálisabb választás  azok számára, akik gyakran utaznak, kirándulnak, legyen szó akár kempingezésről vagy autós kirándulásról, vagy csak az autó takarításáról, és azok számára is, akik otthonukban egy olyan azonnal előkapható kézi morzsaporszívót szeretnének, ami amellett, hogy erős, még állatszőr-eltávolításban is bajnok.

Multifunkciós felhasználási lehetőségek

A Fakir Premium AS 1111 All-in-One kézi porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni. Hajó és lakókocsi tulajdonosoknak pedig egyenesen nélkülözhetetlen útitárs. A Fakir AS 1111 All in One akkus morzsaporszívója a többi kézi porszívójához képest több kitűnő plusz funkcióval rendelkezik. Az egyik, hogy 'Pet' porszívófejével hatékonyan tudja eltávolítani az állatszőrt kanapéról, autóülésről, vagy bárhonnan, ahol kedvenced "leveti bundáját". Az autós porszívó másik különlegessége, hogy csupán néhány mozdulattal egy nagyon jól használható elemlámpává alakítható, amely számos nem várt (vagy éppen várt) helyzetben a segítségedre lehet. Az elemlámpa a normál világító üzemmód mellett ráadásul biztonsági jelzőfény (a LED lámpa két oldalán piros villógó fény) üzemmódra is kapcsolható; sőt ha szeretnéd, a két módot egyszerre is használhatod.

fakir háztartási használatú porszívó Fakir autóporszívózásra használható Fakir lakókocsiban használható porszívó Fakir hajóban használható porszívó


Személyre szabható töltési lehetőségek és erősség

Az akkumulátoros porszívó használatát követően kétféle töltési mód közül választhatsz: Az egyik a falra szerelhető / álló (dokkoló) töltőállomás, melynek használatát otthonod kényelmében javasoljuk, és amelyik 220v konnektorról üzemel.  Ez a töltőállomás tartozéktárolásra is alkalmas, így mindig megtalálod a kiegészítőket, amikor szükséged van rájuk. Az akkus porszívó másik töltési lehetősége pedig az autós töltőállomás 12 V-os szivargyújtó csatlakozóval. Az erős akkus morzsaporszívó a 3 ledes kombinált töltés- és feltöltöttség kijelzőn mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve jelzi, ha az lemerült.

A töltési módok mellett az erősségi fokozatot is személyre szabhatod: két erősségi fokozat közül választhatsz. Ha nincs szükséged maximális szívóerőre, pl. amikor csak némi morzsát szeretnél felposzívózni és így a porszívó kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod a kisebb fokozatot, ezzel hosszabbítva a működési időt, amikor viszont pl. ragaszkodó állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra.

Porzsák nélküli porszívó - por tárolása higiénikusan

Fakir porzsák nélküli porszívó A nagy, átlátszó portartály 0,4 liter szennyeződés tárolására képes. A nyomógombbal eltávolítható a szívófej és lehetőség nyílik a tárolt szennyeződés kényelmes és higiénikus eltávolítására a felső nyíláson keresztül. A porgyűjtő tartály könnyű kivételével hozzáférhetsz a mosható szűrőhöz. 


Alapos, mély tisztítás - állattulajdonosoknak kötelező akkus porszívó!

Fakir elektromos szívófej akkumulátoros porszívóhoz Tisztaság mindenhol, ahol a kedvenced jár! Legyen szó kanapéról, szőnyegről, az autó üléséről, vagy bármilyen területről, ahol szőrös kedvenced megfordul, a Fakir AS 1111 All-in-One kézi porszívó alapos munkát végez az állatszőr eltüntetésében. A kézi akkus porszívó kifejezetten kutya-, illetve macskaszőr eltávolításra tervezett, elektromos "Pet" hengerkefés szívófejével mélytisztítás érhető el:  a "Pet" szívófej a speciális hengerkefés kialakításának köszönhetően rásimul a felületre, így növeli a szívóerőt és még több állatszőrt és abba ágyazott szennyeződést gyűjt be.


Három praktikus fej

 • Elektromos hengerkefés "Pet" szívófej a makacs és ragaszkodó hajszálak és állatszőrök maradéktalan eltüntetéséhez
 • Bútorkefe, mely autós kárpittisztító kefeként is használható
 • Résszívófej: precíz tisztítás a sarkoknál is, vagy akár az autó beltér réseibe beeset szennyeződésekhez is kiváló 

Fakir Pet elektromos szívófej Fakir búrotkefe Fakir résszívófej

Erős LED lámpa sürgősségi jelzőfénnyel

Ha kirándulni mész, kempingezni, vagy egyszerűen csak szívesen tartanál az autódban egy praktikus, jól használható, nagy fényerejű zseblámpát, akkor ez az akkumulátoros porszívó kitűnő segítőtársad lehet. Könnyedén lámpává alakítható a porszívófej eltávolításával, és a lámpa feltét felhelyezésével. Az erős LED fény akár 8 órán keresztül is világosságot tud biztosítani a számodra. 

Működési idő - cserélhető Li-ion akkumulátor Fakis LI-Ion akkumulátoros porszívó

Az AS 1111 All in One kézi porszívó a hosszú élettartamú, cserélhető Li-ion 3 cellás akkumulátornak köszönhetően más hasonló termékekhez képest is hosszú ideig, akár 25 percig is folyamatosan üzemelhet! Ez a működési idő akár több autó kiporszívózására is elegendő. A lámpát pedig akár 8 óráig is működtetheted.


Kompakt méret

Az akkus porszívó falra szerelhető töltőállomással vagy anélkül is tárolható, illetve tölthető. A töltőkábel könnyedén eltávolítható a töltőből, mellyel megelőzhető a „stand by”, azaz a készenléti üzemmód. Így amikor nem használod az erős akkumulátoros morzsaporszívót, akkor sem meríted feleslegesen az akkumulátorát.

Fakir Prestige AS 111 Al-in-one porszívó minden módban

A csomagban találod

A csomagban tehát az alábbi tartozékokat találod:

 • Alapkészülék + cserélhető akkumulátor
 • Porszívó fej
 • Bútorkefe
 • Résszívófej
 • PET (háziállat szőrhöz kialakított) porszívófej
 • LED lámpa fej
 • Tárolótáska
 • Falra szerelhető dokkoló töltőállomás, mely tartozéktárolóként is funckionál
 • 220 voltos hálózati kábel
 • 12 voltos autós töltő
 • Porszűrő

Így is ismerheted: 
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One multifunkciós hordozható porszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One multifunkciós feltölthető porszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One multifunkciós autóporszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One kézi akkus porszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One kézi akkumulátoros porszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One kézi morzsaporszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One porzsák nélküli porszívó
FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One vezeték nélküli porszívó

FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One multifunkciós Li-ion akkumulátoros kézi porszívó LED elemlámpával

30 89 003
Garancia: 
NEM RENDELHETŐ/GYÁRTÓI KÉSZLETHIÁNY
Méretek: 
128 × 410 × 115 mm
Kivitel: 
Felszívható anyagok: 
A készülék súlya: 
1.1 kg
Motor teljesítmény: 
Akkumulátor típusa: 
3 cellás, 11,1 voltos, cserélhető li-ion akku
Akkumulátor technológia: 
Működési idő egy feltöltéssel: 
25 perc
Portartály kapacitása: 
0,4 liter
Maximális szívóerő: 
2,7 kPa
Maximum légáramlás: 
11 l/mp
További termékelőnyök és tulajdonságok: