FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT Li-ion akkumulátoros nedves/száraz kézi morzsaporszívó

Üres

Összesen: 0 Ft
Fakir Prestige 1072 LNT akkumulátoros porszívó, krém színű

Nedves / száraz akkus AS 1072 LNT kézi porszívó - Kettő az egyben

Az akkus morzsaporszívó felturbózva: erős, Li-ion cserélhető akkumulátoros kézi porszívó, mellyel nemcsak száraz, hanem nedves szennyeződést, sőt, akár közvetlenül vizet vagy más folyadékot is felporszívózhatsz mind háztartási, mind autós körülmények között. A készülék modern, csúcskategóriás, cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint pl. a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátor. Ez az technológia több előnyös tulajdonsággal ruházza fel a porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, illetve az, hogy a porszívó akár 23 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye.
Nagy teljesítményű motorral felszerelt erős és ergonomikus kézi porszívó vagy más néven morzsaporszívó, mely ideális választás a nehezen hozzáférhető helyek precíz és zavarbaejtően alapos tisztításához. Az AS 1072 LNT cserélhető akkumulátoros kézi morzsaporszívó hihetetlenül gyors tisztításra képes zavaró kábelek nélkül. Autós porszívóként is nagyszerűen használható.

Fakir AS 1072 porszívó résszívófej Fakir AS 1072 porszívó bútorkefe Fakir AS 1072 porszívó nedves szívófej

Multifunkciós felhasználási lehetőségek, akár autós porszívóként

fakir háztartási használatú porszívó A Fakir AS 1072 LNT kézi morzsaporszívó előnye, hogy nevével ellentétben nem csak morzsa porszívózására hivatott. Például autós porszívóként is nagyszerűen beválik. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetően bármikor azonnali használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni. Az AS 1072 LNT 2 in 1 porszívója nem csupán a száraz, hanem a nedves szennyeződést is képes felporszívózni, mely számtalan szituációban óriási segítség lehet. Porzsák nélküli: por és folyadék tárolása higiénikusan az akkus porszívóban

Fakir porzsák nélküli porszívó A nagy, átlátszó portartály 400 ml száraz és 250 ml nedves szennyeződés tárolására képes. Az átlátszó tartálynak köszönhetően tisztán látható és ellenőrizhető a bekerült szennyeződés milyensége és mennyisége. A porszívófej eltávolítható, ezáltal a portartály kényelmesen, higiénikusan és könnyedén üríthető. A porgyűjtő tartály könnyű eltávolításával hozzáférhetsz a szűrőhöz.


Hosszú működési idő - cserélhető Li-ion akkumulátor

Fakis LI-Ion akkumulátoros porszívó Fakir 7,4 V Li-Ion akkumultoros porszívó Fakir 23 perc üzemidejű Li-Ion akkumultoros porszívó

Az AS 1072 LNT 2 in 1 akkus kézi morzsaporszívó töltés nélkül a hosszú élettartamú 7,4 voltos, 2 cellás cserélhető Li-ion akkumulátornak köszönhetően rendkívül hosszú ideig, akár 23 percig is folyamatosan üzemelhet! Ez az akkus működési idő autós felhasználás esetén például akár két autó kiporszívózására is elegendő. Gyors akku töltés jellemzi a készüléket. A készülék a 3 ledes töltéskijelzőn mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve jelzi, ha az lemerült. A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkut csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az akku élettartama).

Kicsi, de erős!

Ez a Fakir cserélhető akkumulátoros kézi morzsaporszívó, illetve autós porszívó rendkívül könnyű, mindössze 985 g. Emellett hihetetlenül csendes is, és kitűnő a szívóereje. Falra szerelhető töltőállomással tölthető, mely egyben tartozéktárolóként is funkcionál, így minden kiegészítőt megtalálsz, amikor szükséged van rájuk. A töltőkábel könnyedén eltávolítható a töltőből, mellyel megelőzhető a „stand by”, azaz a készenléti üzemmód. Így amikor nem használod a porszívót, akkor sem meríted feleslegesen az akkumulátorát.

A töltési módok mellett az erősségi fokozatot is személyre szabhatod: két erősségi fokozat közül választhatsz. Ha nincs szükséged alapos tisztításra, pl. amikor csak némi morzsát szeretnél felposzívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod a kevésbé erős fokozatot, amikor viszont pl. állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra.

Három praktikus fej

 • Vizes szívófej: gumis szívófej folyadékhoz
 • Bútorkefe, mely autós kárpittisztító kefeként is használható
 • Résszívófej: precíz tisztítás a sarkoknál is, vagy akár az autó beltér réseibe beeset szennyeződésekhez is kiváló 

Fakir akkumulátoros porszívó nedves szennyeződésekhez való szívófej Fakir búrotkefe Fakir résszívófej

A csomagban találod

A csomagban tehát az alábbi tartozékokat találod meg a porszívó mellett:

 • Alapkészülék + cserélhető akkumulátor
 • Porszívó fej
 • Falra szerelhető töltőállomás, mely egyben tartozéktároló is
 • 220 voltos hálózati töltő
 • Vizes szívófej
 • Bútorkefe
 • Résszívófej
 • Porszűrő

A Fakir AS 1072 LNT 2 in 1 akkus kézi akkumulátoros porszívó elsősorban háztartási használathoz lett kialakítva; autóba, lakókocsiba, hajóra ajánljuk a FAKIR PREMIUM AS 1111 All-in-One multifunkciós Li-ion akkumulátoros kézi porszívó LED elemlámpával modellt, melyhez szivargyújtó töltőt is mellékelünk.

 

Így is ismerheted: 
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT kettő az egyben hordozható morzsaporszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT two in one feltölthető akkus morzsaporszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT 2 in 1 akkus autóporszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT 2 in one nedves akkus morzsaporszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT 2 in one akkus vizes porszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT 2 in one autós porszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT 2 in one vezeték nélküli porszívó
FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT 2 in one porzsák nélküli porszívó

FAKIR PRESTIGE AS 1072 LNT Li-ion akkumulátoros nedves/száraz kézi morzsaporszívó

30 99 003
Listaár:23 690 Ft
Ár:18 990 Ft
Szállítási díjak Próbáld ki otthon!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható
krém, füstös üveg
piros, füstös üveg
Méretek: 
12.8 × 11.5 × 41 cm
Kivitel: 
Felszívható anyagok: 
A készülék súlya: 
985 g
Motor teljesítmény: 
Akkumulátor típusa: 
2 cellás, 7,4 voltos, cserélhető li-ion akku
Akkumulátor technológia: 
Működési idő egy feltöltéssel: 
23 perc
Portartály kapacitása: 
0,4 liter
Folyadéktartály kapacitása: 
0,25 liter
Maximális szívóerő: 
2,7 kPa
Maximum légáramlás: 
6 l/mp
További termékelőnyök és tulajdonságok: