FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével és gyorstöltés funkcióval

Üres

Összesen: 0 Ft
Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros kézi és rúdporszívó

FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-in-1 AirWave Multi Cyclone vezeték nélküli Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével és gyorstöltés funkcióval – kettő az egyben

 • Kézi porszívó és álló (rúdporszívó) üzemmód
 • Keménypadlóhoz, szőnyeghez, káprithoz is ideális
 • 21,6 voltos, kivehető, cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátor
 • Gyorstöltés funkció: 1 óra alatt teljesen feltölthető
 • Állítható porszívócső hosszúság
 • Tartós, nagyteljesítmnényű motor BLDC technológával
 • Szabadalmaztatott Air Wave® Multi Cyclone szívórendszer
 • Két szívóerő beállítás: Gyengéd és Erőteljes funkció
 • Porzsák nélküli üzemmód
 • Elektromos hengerkefe fej
 • LED világítás a porszívófejben
 • EPA szűrőrendszer
 • 30 perc üzemidő egy töltéssel
 • Többféle porszívófej tartozék
 • Álló töltőállomás (dokkoló), mely tartozéktárolóként is funkcionál

A futurisztikus dizájnnal készült, erős Li-ion akkumulátoros kézi porszívót korszerű álló porszívóként (ún. rúdporszívóként) is használhatod, sőt, a nagy fordulatszámú motoros hengerkefe fej és a szupererős BLDC motor tovább fokozza a készülék hatékonyságát. A kézi porszívó és a  rúdporszívó üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal el lehet végezni az akkus kézi porszívó kiemelésével.

A Fakir STARKY HSA 800 XL Q álló porszívó modern, csúcskategóriás cserélhető 21,6 voltos Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátorok, valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az akkus porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, vagy ilyen a kézi porszívó hosszú üzemideje. A STARKY HSA 800 XL Q rúdporszívó akár 30 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A Fakir HSA 800 XL Q rúdporszívó esetében a töltés szupergyors, mindössze 1 órát vesz igénybe! A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az élettartama).

Nagy teljesítményű BLDC motorral felszerelt erős és ergonomikus akkumulátoros kézi és álló porszívó, melynek elektromos hengerkefe feje keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, akkumulátoros kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.

A STARKY HSA 800 XL Q akkumulátoros porzsák nélküli porszívó Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerével gyors és hatásos felülettisztításra képes zavaró kábelek nélkül. Morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható.

LED világítással ellátott elektromos hengerkefével felszerelt álló porszívó a szőnyegek mélytisztításáért

Az elektromos, hengerkefe-rendszerű szívófej funkciója a még hatékonyabb felülettisztítás. A motoros meghajtású forgó kefével a textil anyagok, szőnyegek mélyén ülő szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak, de a keménypadlón is fokozza a készülék hatékonyságát. Az álló porszívó motoros hengerkefe fejéből könnyedén el lehet távolítani a kefét: amennyiben feltekerednének rá a hajszálak, a kefét egy mozdulattal kiemelve könnyedén tisztíthatóvá válik. A hengerkefe fej elejére LED világítás került, így a fej megvilágítja az előtte lévő területet annak érdekében, hogy még a legkevésbé látható szennyeződések is láthatóvá váljanak.

Fakir HSA 800 XL Q rúdporszívó

Multifunkciós felhasználási lehetőségek az akkus működésnek köszönhetően

A Fakir HSA 800 XL Q akkus rúdporszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk azonnali megoldásához, vagy autó takarításhoz. A kézi porszívó vagy más néven morzsaporszívó illetve autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül, vagy az autóban szeretnél porszívózni. A porzsák nélküli kézi és álló porszívó (rúdporszívó) tartozékainak köszönhetően használható bármilyen keménypadló, szőnyeg, lépcső, bútor és kárpit felület tisztítására, az elektromos hengerkefe fején lévő LED világítással sokkal láthatóbbá válik a szennyeződés, így nem fogod azt kikerülni.

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló vagy hagyományos porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros rúdporszívó, a lehető legkisebb helyfoglalás mellett.

Gyengéd és Erőteljes szívóerő beállítás

Az FAKIR STARKY HSA 800 XL Q akkumulátoros porszívó használata során két erősségi fokozat közül választhatsz. Amikor csak némi morzsát szeretnél felporszívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod gyengéd fokozatot, amikor viszont a felülethez jobban ragaszkodó szennyeződéseket, például állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra. Az állatszőr-eltávolítást tovább segíti az elektromos hengerkefe fej, mely az akkumulátoros porszívó szériatartozéka.

Kényelmi funkciók

Ez az akkus porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó végén elhelyezett ergonomikus fogantyú, mely segíti a könnyű manőverezést.

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a motoros hengerkefe fej és rendkívül egyszerűen cserélhető 0,4 liter kapacitású portartály. Az akkumulátoros porszívó praktikus töltőállomása tartozéktárolóként is funkcionál annak érdekében, hogy a tartozékok ne keveredjenek el a lakásban.

A fém teleszkópos szívócsővel a saját magasságodhoz igazíthatod a rúdposzívót, hiszen akár 22 cm-rel megnövelhető a magasság, így megvalósítható a lehető legergonomikusabb használat. 

Rendkívül gyorsan és higiénikusan üríthető portartály és EPA szűrő

A gyorsan és egyszerűen üríthető portartály 0,4 liter kapacitása és a szabványos EPA szűrő biztosítja a higiéniát. Az EPA szűrővel a kifújt levegő poratka, por, és szennyeződésmentes lesz.

Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros kézi és rúdporszívó

Hosszú működési idő és gyorstöltés: mindössze 1 órás töltési idő – cserélhető Li-ion akkumulátor

A Fakir STARKY HSA 800 2-in-1 akkus álló és kézi porszívó egy töltéssel, a hosszú élettartamú cserélhető Li-ion 21,6 voltos akkumulátornak köszönhetően, rendkívül hosszú ideig, akár 30 percig is folyamatosan üzemelhet! A készülék teljes feltöltése a gyorstöltés funkciónak köszönhetően egyedülállóan gyorsan megtörténik, minössze egyetlen órára van szükség hozzá.

Fakir HSA 800 XL Q akkumulátoros kézi és rúdporszívó

Kefe nélküli BLDC motor Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerrel

Az tartós, kefe nélküli, nagy hatékonyságú BLDC motor Multi Cyclone mozgásokkal az áramló levegő mozgását hullámzó mozgássá alakítja, ezáltal képes más porszívókhoz mérten nagyobb sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkisebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást. Az AirWave® Multi Cyclone technológia kitűnő szívóerőt biztosít a teljesítmény csökkenése nélkül, még abban az esetben is, ha a portartály kezd megtelni. A centrifugális erőnek köszönhetően a por és minden más szennyeződés elkülönül a légáramlástól és összegyűlik a porszívó portartályában. Ez a rendszer tehát lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan “kiszökni”. A szívóerő mindeközben stabil marad.

Négy praktikus szívófej

 • Beépített motoros hengerkefe szívófej álló porszívó üzemmódban
 • Bútorkefe és kárpittisztító fej a kézi porszívóra: két tartozék egyben, két funkcióra
 • Résszívó fej

Fkir HSA 800 XL Q rúdporszívó A csomagban található tartozékok

 • Porszívó készülék
 • Akkumulátor
 • Teleszkópos porszívó cső
 • Motoros hengerkefe fej
 • Bútorkefe fej
 • kárpittisztító fej
 • Álló töltőállomás tartozéktárolóval
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • EPA szűrő

   

A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q és a FAKIR STARKY HSA 600 L készülékek közti különbségek

A FAKIR két rúdporszívója között néhány kisebb különbség van csak, melyeket az alábbiakban összesítünk:

 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  rendelkezik gyorstöltés funkcióval, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L nem.
 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  álló dokkolóval rendelkezik, a FAKIR STARKY HSA 600 L pedig falra szerelhető dokkolóval .
 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  prszívócsöve teleszkópos, állítható hosszúságú, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L fix hosszúsáfú porszívócsővel rendelkezik.
 • A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  színe grafitszürke/fekete, a FAKIR STARKY HSA 600 L színe ravennakék/grafit.

 

Így is ismerheted: 
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 two in one feltölthető akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkus álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkus morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 akkumulátoros porszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-IN-1 porzsák nélküli rúdporszívó

FAKIR STARKY HSA 800 XL Q 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével és gyorstöltés funkcióval

30 95 003
Garancia: 
Sajnos megszűnt!

Zajszint: 
Méretek: 
19.8 × 26.4 × 93 cm
Felszívható anyagok: 
A készülék súlya: 
3 kg
Motor teljesítmény: 
Akkumulátor típusa: 
21,6 voltos, cserélhető li-ion akku
Akkumulátor technológia: 
Működési idő egy feltöltéssel: 
30 perc
Töltési idő: 
1 óra
Portartály kapacitása: 
0,4 liter
Maximális szívóerő: 
15 kPa
További termékelőnyök és tulajdonságok: