FAKIR STARKY HS 160 2-in-1 porzsák nélküli kézi és álló porszívó

Üres

Összesen: 0 Ft
Fakir Starky HS 160 álló porszívó plecsnivel

Fakir STARKY HS 160 porzsák nélküli kézi és álló porszívó - Kettő az egyben

Erős, 700 watt motorteljesítménnyel rendelkező rendkívül könnyű porzsák nélküli kétfunkciós porszívó, amit kézi porszívóként (morzsaporszívóként) és álló porszívóként is használhatsz mindennapi takarításhoz vagy kisebb feladatokhoz, autó takarításához. Súlya csupán 2,9 kg, azonban álló porszívóként használva sem érzed meg még ezt az elképesztően kis súlyt sem, hiszen a porszívót nem szükséges magad után rángatnod, hanem könnyedén tolhatod magad előtt. A kézi és az álló üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal meg tudod valósítani a kézi porszívó kiemelésével. 
Nagy teljesítményű motorral felszerelt erős és ergonomikus porzsák nélküli kézi és álló porszívó, mely álló porszívó üzemmódban keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.
A STARKY HS 160 porzsák nélküli porszívó morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható. 

Multifunkciós felhasználási lehetőségek a rendkívül könnyű váltással a kézi és az álló üzemmód között

Fakir porzsák nélküli porszívó A HS 160 porzsák nélküli porszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk gyors és könnyű megoldásához, vagy autó takarításhoz. Teheted mindezt úgy, hogy nem kell lemondanod a nagy szívóteljesítményről, hiszen a HS 160 kézi és álló porszívó egyik kiemelkedő jellemvonása a rendkívül nagy szívóteljesítmény. A rendkívül kis helyet foglaló karcsú álló kialakításnak köszönhetően a  kézi porszívó vagy más néven autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni.  

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HS 160 porzsák nélküli álló porszívó. 


Könnyű, de brutálisan erős!

A Fakir STARKY HS 160 2-in-1 porzsák nélküli és álló porszívó rendkívül könnyű, mindössze 2,9 kg, kézi morzsaporszívóként használva pedig csupán 1,2 kg. Emellett hihetetlenül csendes is, és a szívóereje messze meghaladja bármilyen akkumulátoros porszívó szívóerejét, sőt, a 700 W motorteljesítményű porszívó morzsaporszívó és álló porszívó üzemmódban is brutálisan erős. Mivel rendkívül könnyű, és nem kell magunk után rángatnunk a porszívóházat, azoknak ajánljuk a HS 160 álló és kézi porszívót, akik nem emelhetnek súlyos tárgyakat, vagy egyszerűen csak egy könnyű porszívóra vágynak, de mégsem szeretnének lemondani az erős szívóteljesítményről. A Fakir HS 160 porszívóval mindez elérhetővé válik, sőt, a rendkívül sokoldalú porszívóval több feladatot is elláthatsz, ha váltasz az álló és a kézi porszívó üzemmódok között.

Fokozatmentesen állítható teljesítményszabályozás álló porszívó és kézi porszívó funkcióban is

Az porzsák nélküli porszívó használata során fokozatmentesen állíthatod a szívóerőt. Ha nincs szükséged alapos tisztításra, pl. amikor csak némi morzsát szeretnél felposzívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod a kevésbé erős fokozatot, amikor viszont pl. szőnyeget szeretnék porszívózni, vagy ragaszkodó állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra.

Kényelmi funkciók

Fakir nagy hatósugár: 6,5 m Az porzsák nélküli porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó nyelén elhelyezett kényelmes, ergonomikus fogantyú, mely lehetővé teszi a könnyű manőverezést. Továbbá a forgó nyak is rendkívül egyszerűvé teszi az álló porszívó irányíthatóságát. A padlófelület biztonságáért a gumi kerekek felelnek, melyek nem karcolják a padlót, hanem gyengéden gurulnak rajta. 

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a mosható motorvédő szűrő és a rendkívül egyszerűen cserélhető 1 liter kapacitású portartály. 


Kis helyen is elfér

A Fakir HS 160 porzsák nélküli porszívó tárolása nem jelenthet számodra problémát, ugyanis karcsú, hosszú kialakítása miatt rendkívül egyszerűen tárolható még kis helyen is. Dizájnos, növénymintás, szemet gyönyörködtetően elegáns külseje lehetővé teszi, hogy a lakás része legyen, így ha úgy tartja kedved, elöl is hagyhatod egy szobában kiállítva, és büszkén mutathatod a vendégeidnek. A porzsák nélküli porszívó önmagában megáll, így nem kell nekidöntened semminek. Az ergonomikus fogantyúhoz közel elhelyezett kábeltartón tárolhatod a porszívó vezetékét, hogy ne legyen útban. 

Három praktikus szívófej

 • Kombifej keménypadló- és szőnyegtisztításra.
 • Parketta kefe bármilyen keménypadló tisztítására.
 • Résszívófej a kézi porszívóra: precíz tisztítás a sarkoknál is.

Fakir kapcsolós padlótisztító kombi fej Fakir keménypadlófej Fakir résszívófej

A csomagban találod

A csomagban tehát az alábbi tartozékokat találod:

 • Álló porszívó és a hozzá tartozó porszívónyél
 • Kézi porszívó
 • Kombinált szívófej
 • Parketta kefe
 • Résszívófej
 • Mosható motorvédő szűrő
 • EPA szűrő
 • Textil szűrő

 

Így is ismerheted: 
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 two in one feltölthető vezetékes porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 porzsák nélküli álló porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160  2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 porzsák nélküli morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR PRESTIGE STARKY HS 160 2-IN-1 porzsák nélküli porszívó

FAKIR STARKY HS 160 2-in-1 porzsák nélküli kézi és álló porszívó

36 12 003
Listaár:42 490 Ft
Ár:29 990 Ft
Szállítási díjak Próbáld ki otthon!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható

Energiacímke

Energiahatékonyság: 
Éves energiafogyasztás: 
32 kWh/év
Kifújt levegő tisztasága: 
Zajszint:
Szőnyeg tisztítási hatékonyság: 
Keménypadló tisztítási hatékonyság: 
Méretek:
110 × 26 × 26 cm
Felszívható anyagok: 
A készülék súlya:
2.9 kg
Motor teljesítmény:
Szívóteljesítmény:
Elektronikus teljesítményszabályozó:
Fej szélessége: 
A kábel hossza:
6 m
Hatósugár:
Portartály kapacitása: 
1 liter
Maximum légáramlás: 
29 l/s

További termékelőnyök és tulajdonságok