FAKIR PREMIUM S 20 E porszívó

Üres

Összesen: 0 Ft
Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó

Fakir szupercsendes porszívó motor A Fakir Premium S 20 E porszívóban egy különösen hatékony motor dolgozik, mely amellett, hogy rendkívül csendes, kimagasló szívóerővel dolgozik. A szuper csendes kialakításnak köszönhetően a Fakir Premium S 20 E a legcsendesebb Fakir porszívó. Óriási, 15 méteres hatósugarával, nagyméretű higiénikus portartályával, és ergonomikus kialakításával a Premium S 20 E porszívó nagy felületek porszívózására is alkalmas, legyen szó akár lakó-, akár kereskedelmi épületekről - akár zord körülmények között is (pl. pince, garázs, terasz). Teszi mindezt úgy, hogy - többek között a HEPA szűrőnek köszönhetően - a porvisszabocsátás minimális (a lehető legjobb, „A” osztályzatot kapta), ezért még allergiában vagy asztmában szenvedők számára is tökéletes választás.

Zord körülményekre tervezve

A Fakir Premium S 20 E porszívót úgy tervezték, hogy bírja a gyűrődést, hiszen még olyan területeken is praktikusan és stabilan használható, mint pl. a garázs, pince, terasz. Használhatod a lakásban is, ugyanakkor irodákban, kereskedelmi területeken is kitűnő választásnak bizonyul.

Szupercsendes kialakítás

Fakir szupercsendes porszívó motor Szupercsendes, mégis erős, 800 wattos motor. Ha nem szereted a porszívózajt,  állítsd a teljesítményszabályzót a 400 wattos állásra, hiszen a zajszint így egyedülálló, mindössze 54 dB. (800 wattos fokozaton használva a zajszint nem sokkal magasabb, csupán 69 dB.)

Ütközésvédő puha párna a porszívó körül

A porszívót puha párna öleli körbe, mely ütközéstompítóként megvédi mind a bútorokat és a falat, mind a készüléket a kopástól, karcolásoktól, sérülésektől. Ütközéskor ugyanis nem a porszívótest érintkezik a bútorokkal, hanem ez a puha körkörös "öv" fogja fel az ütközéseket.

Allergiában szenvedők számára ajánljuk - Hétlépcsős szűrőrendszer HEPA szűrővel

Többszörös szűrőrendszer újfajta négyrétegű mikroszálas nemszőtt porzsákkal, tartós finom porszűrővel, motorvédő és HEPA szűrővel a legmagasabb higiéniai és tisztasági követelmények teljesítéséhez. 

Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó szűrő

Egyedi egykezes záró/nyitó rendszer

A porszívó tetején ergonomikus fogantyút helyeztek el, melyhez könnyedén hozzá lehet férni, így a porszívó fedelének nyitása és zárása rendkívül egyszerű, csupán egyetlen kézzel kivitelezhető, akár a porszívócső elengedése nélkül is. Természetesen a porszívót parkolóállásba lehet állítani, amennyiben szeretnéd megszakítani a porszívózás folyamatát. 

Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó

Kényelmi funkciók

 • Fakir 100% házon belüli fejlesztés logó A rozsdamentes acél teleszkópos szívócsővel egyszerűen állíthatod a porszívónyél hosszúságát.
 • A porszívó alap tartozékai a készülékben tárolhatóak annak érdekében, hogy mindig kéznél legyenek, amikor szükséged van rájuk. 
 • A kábeltartó lehajtható, így a kábelt egyetlen mozdulattal leveheted. 
 • A 12 méteres kábelnek és a 2,5 méteres szívócsőnek köszönhetően a porszívózás hatótávja közel 15 méter, így még nagyobb terület porszívózása esetén sem kell konnektorról konnektorra vándorolnod a porszívó csatlakozójával.
 • A szőnyegek mélytisztításához és a szőnyegtisztítási hatékonyság növeléséhez motoros hengerkefe fej csatlakoztatható hozzá (külön megvásárolható).
 • A könnyű irányíthatóságért az 5 darab puha gumírozott bolygókerék felel.
 • A fogantyún elhelyezett manuális szívóerőszabályozónak köszönhetően kényelmesen kontrollálhatod a szívóerőt, de amennyiben úgy tatja kedved, a szívóerőt a készüléken elhelyezett gombok segítségével elektronikusan is szabályozhatod. 

Fakir Premium S 20 E porzsákos hagyományos porszívó kábel

Tartozékok:

 • Kapcsolós kombifej keménypadló- és szőnyegtisztításra.
 • Résszívófej a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására.
 • Kárpittisztító fej.  
 • HEPA szűrő.
 • 1 db porzsák.
 • Motorvédő szűrő. 
 • Állandó finomszűrő. 

Fakir kapcsolós padlótisztító kombi fej Fakir résszívó fej Fakir kárpittisztító fej

 

Így is ismerheted: 
FAKIR PREMIUM S 20 E  cilinderes porszívó
FAKIR PREMIUM S 20 E  fekvő porszívó
FAKIR PREMIUM S 20 E  porzsákos porszívó
FAKIR PREMIUM S 20 E  száraz porszívó

FAKIR PREMIUM S 20 E porszívó

36 19 003
Garancia: 
Nem rendelhető

Energiacímke

Energiahatékonyság: 
Éves energiafogyasztás: 
27.9 kWh/év
Kifújt levegő tisztasága: 
Zajszint:
Szőnyeg tisztítási hatékonyság: 
Keménypadló tisztítási hatékonyság: 
Sorozat:
Méretek:
38 × 37 × 37 cm
A készülék súlya:
5.8 kg
Motor teljesítmény:
Szívóteljesítmény:
Elektronikus teljesítményszabályozó:
A kábel hossza:
Hatósugár:
Tömlő hossza:

További termékelőnyök és tulajdonságok