Technológiáink | Fakir Porszívó márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

Technológiáink

Airwave (hullám aerodinamika) technológia a tökéletes levegő aerodinamikáért

Airwave Technológia

Az AirWave egy forradalmian új fejlesztés a porszívózás technológiai palettáján. Működése a levegő könnyed, akadálymentes áramlásán alapszik a porszívófejtől a kimeneti szűrőkig. Ehhez az alkatrészeket aerodinamikusan alakították ki és precízen hangolták össze, így a levegő "hullámosan" áramlik keresztül rajtuk és képes nagy sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkevesebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást.

Cyclone Technology avagy Centrifugal System - Centrifugális rendszer

Fakir Centrifugális rendszer

A centrifugális rendszerű porszívók a beszívott levegőt és vele együtt a szennyeződéseket nagysebességű légörvénnyé alakítják. Az egy irányba forgó nagysebességű levegőben keletkező centrifugális erőnek köszönhetően a por és a szennyeződés elválik a légáramlástól és a portartályban gyűlik össze. A porzsák nélküli Fakir porszívók ezen rendszere lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan kiszökni.


Closing stop

Dual filter system - Duplaszűrős rendszer

A dupla szűrőrendszer két elemből áll: motorvédő és a mikroszűrőből. A két szűrőrendszernek köszönhetően a dupla szűrőrendszerrel ellátott porszívók meghaladják a 9,9% -os szűrési hatékonyságot a beépített EPA/HEPA szűrőknek köszönhetően.

EDGE Cleaning - Tisztítás a széleknél

Tökéletes tisztítási hatékonyság a széleknél. A keménypadlófej oldalán található légcsatornák biztosítják a lehető leghatékonyabb porfelszívást a padló és a fal találkozásánál is.

Lock in System

Ulpa filter - Ulpa szűrő

HEPA szűrő

A Fakir egyes porszívómodelljei ULPA szűrőjükkel elérik a 99,9995%-os szűrési hatékonyságot, mely a HEPA U15 szabványnak megfelelő hatékonységot biztosít, és melynek révén ezek a porszívók ajánlhatók kifejezetten allergiás, asztmás személyek számára is, illetve azokra a helyekre, ahol egyéb okból kiemelten fontos a porszívó által a légtérbe visszajuttatot levegő különlegesen magas tisztasága. 


Li-ion akkumulátor

Fakir Li-ion akkumulátor technológia A Li-ion (lítium-ion) az egyik legmodernebb akkumulátor, mely számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ilyen például a kis súly, a nagy teljesítmény és a hosszú élettartam. Nevét az energia tárolásáért felelős lítium-ionokról kapta.


BLDC motor

Fakir BLDC motor A tartós, kefe nélküli egyenáramú motor (BLDC) egy szinkron villanymotor, egyenáramú táplálással (DC), ami elektronikusan vezérelt kommutációs rendszerrel rendelkezik a kefés mechanikus kommutáció helyett. A hagyományos (kefés) egyenáramú motorban a kefék létesítenek mechanikai kapcsolatot a forgórészen lévő villamos érintkezőkkel, a BLDC motorok esetén a kefe-kommutátor rendszert felváltja egy elektronikus vezérlő. Az ilyen motorokban az áram és a nyomaték, a feszültség és a fordulatszám egyenesen arányos. Mivel nincs kommutátor, nincsenek szénkefék, ezért kisebb a rezgés és tartósabb, jobb a porszívózás hatékonysága, valamint az elérhető fordulaszám is nagyobb.